Xbox Series X XSX

2020-ban vadonatúj konzollal jelentkezik a Microsoft.

Hamarosan az egeret és billentyűzetet is támogatja az Xbox Cloud Gaming

A Microsoft sem tétlenkedik, miközben a Sony a megújult PlayStation Plus rajtjával forgatja fel a játékvilágot. Az Xbox Cloud Gaming asztali használatához hamarosan már kontrollerre sem lesz szükségünk.

Már az Xbox-kontrollerekből is hiány van

Úgy tűnik, már nem csak a konzolokat, de azok kiegészítőit is egyre nehezebb beszerezni: lapértesülések szerint már az Xbox-kontrollerekből is hiány van, különösen Európában.

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.

SGF 2022: Nagy Xbox-bejelentések érkeztek az expó előtt

Hivatalosan is visszatért a demók kora. A megújuló PlayStation Plus egyik újdonságát ellesve a Microsoft is játszható próbaverziókkal bővíti az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Vakvágányra futott az Xbox streaming stickje

Az utóbbi hónapokban már pletykáltak róla, hogy a Microsoft egy apró streamingeszköz fejlesztésébe kezdett. Úgy tűnik azonban, hogy Xbox Cloud Gaming népszerűsítésére hivatott kütyü mégsem fog elkészülni.

Microsoft-szabadalom szól arról, hogyan digitalizálhatjuk a lemezes játékainkat

Napvilágot látott egy Microsoft-szabadalom, amely azt mutatja be, hogyan digitalizálhatnánk a lemezes játékainkat. A nagy kérdés az, hogy kezdenek-e vele valamit a redmondiak.

Önálló streamingeszközön dolgozhat a Microsoft

Nem titok, hogy a Microsoft azt szeretné, ha mindenhol, minden eszközön hozzáférnénk az Xbox-játékokhoz. Ennek fényében logikus lépésnek hangzik egy olyan eszköz, amely bármilyen tévén elérhetővé tenné a felhős játékot.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Jól ment az Xboxnak az elmúlt hónapokban, de így is alulmúlta a várakozásokat

A Microsoft is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, amely alapján kifejezetten jó negyedévet zárt az Xbox-üzletág. A redmondiak mindezek ellenére jobb eredményre számítottak.

További felvásárlásokat tervez a Microsoft?

Egy álláshirdetés szerint a Microsoft olyan menedzsert keres, aki támogatná a vállalat jövőbeli felvásárlásait, illetve az újonnan szerzett cégek Microsoftba történő beolvasztását. Vajon ki lesz a redmondiak következő áldozata?