Yakuza: Like a Dragon - ilyen lesz Xbox Series X-en

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 13.
  • Videó
Link másolása
Egy hónap múlva érkezik a Yakuza-széria legújabb illesztése, amely nyugaton a Like a Dragon alcímmel kerül a boltok polcaira. A játék korai változatáról kerültek ki most felvételek, amelyek a Microsoft következő generációs konzolján lettek rögzítve.

Ahogyan közeledünk az Xbox Series X megjelenéséhez - és jelen esetben a Yakuza: Like a Dragon premierjéhez -, úgy láthatunk egyre több játékot mozgás közben az új konzolon. A külföldi újságok közül már jó páran szaladhattak egy rövid kört a Yakuza-sorozat legújabb epizódjával, amit ráadásul egy Xbox Series X társaságában tehettek meg:

A GameSpot munkatársai azt is megosztották velünk, hogy a játék beállításai között Xbox Series X-en választhatunk a True 4K, a High Resolution és a High Frame-Rate mód között. A legelsőben a nevéből adóan 30 fps kíséretében pumpálja fel a felbontást 3840x2160-ra, a második az arany középút, ahol némi vizuális kompromisszum mellett megkapjuk a 60 fps-t, és bár az utolsóról nem derültek ki részletek, valószínűleg ebben a módban akár a 120 fps-t is kisajtolhatjuk a játékból.

Az IGN szintén megosztott egy több mint hatperces felvételt a játék Xbox Series X-es verziójáról:

A Yakuza: Like a Dragon november 10-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, illetve 2021. március 2-tól PlayStation 5-ön is elérhető lesz.

6.
6.
adamsfamily
#4: A második egy Gamespot videó a harmadik meg 1080p 60-at enged.
5.
5.
adamsfamily
#4: A Dirt 5-öt Fullhd-ban vették fel például.Konkrétan az a Ryan McCaffrey írta,hogy csak így tudja felvenni,mert nincs hozzá cucca,pedig úgy tudom,hogy az a pali valami szerkesztő ott.
Tudom hogy kell átállítani auto-ról.
4.
4.
delphijos
#3: Nem tudom mi a fenéről beszélsz. Az első video az FHD, de a második és a harmadik ( igen, az IGN-é ) 4K. Az ha neked auto-n van és nem az az alap az más kérdés... Mielött szánalmasozol.... de szerintem amúgy ez 4K-ban se vizuális orgazmus.
3.
3.
adamsfamily
Na az IGN meg a videói...
2020-ban egy ekkora cégnek nincs pénze egy 4k capture card-ra vagy legalább egy külső vinyóra,hogy 4k videókat vegyenek fel a 4k konzolon.Elég szánalmas.
2.
2.
Ooorky
#1: Rakhattak volna egy jó intel igp az új xbox series x-be, akkor futna 8k@144fps-sel.
1.
1.
crytek
Én nem értek hozzá meg minden ,de nem igen akartak ezzel dolgozni hogy jól fusson ha ez az okádék látvány csak 4k 30-ra elég...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...