Bemutatkozott a King Arthur: Knight's Tale

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Leleplezte legújabb projektjét a Van Helsing-szériáról és a Warhammer 40.000: Martyról elhíresült magyar fejlesztőstúdió, a NeocoreGames. A King Arthur: Knight's Tale egy dark fantasy stílusban fogant körökre osztott RPG lesz.

Kis hazánk egyik leghíresebb fejlesztőcsapata, a NeocoreGames nem először mélyül el Arthur király mondavilágában, hiszen nekik köszönhetjük a szép sikereket megélt 2009-es King Arthurt, valamint a King Arthur II: The Role-Playing Wargame-et is. A srácok ismét visszatérnek a kerekasztal lovagjaihoz, csak ezúttal a valósidejű stratégiázást lecserélik körökre osztott taktikázásra.

 


A King Arthur: Knight's Tale-ben rendhagyó módon Mordredet alakítjuk, aki megölte Arthurt, ugyanakkor ő is végzett (anti)hősünkkel, mielőtt belehalt volna a sérülésébe. A Tó Úrnője azonban visszahozta Mordredet az élők soraiba, és cserébe arra kéri őt, hogy végezzen Arthurral, aki valahogy szintén él és virul - ebben a "meghaltak, mégis túlélték" szituációban pedig rémségek garmadáját szabadította rá egész Avalonra.

Ebben a megfordult felállásban kell majd helytállnunk, méghozzá körökre osztott harcokban. Szerencsére a csaták alatt nem leszünk egyedül, azonban társaink igen törékenyek - megsérülnek, betegségeket kaphatnak el, és ha nem vigyázunk, akkor Darkest Dungeon módra véglegesen is találkozhatnak teremtőjükkel.

A játék Kickstarter-kampánya is elindult a mai napon, ahol 150 ezer dollárt lőttek be a készítők teljesítendő összegnek. Ettől azonban nem kell megijedni, a King Arthur: Knight's Tale, függetlenül a játék Kickstarter-eredményétől, mindenképpen napvilágot lát majd - mondta az Eurogamernek Vas Gergely, a NeocoreGames PR-menedzsere.

A King Arthur: Knight's Tale egyelőre kifejezetten PC-re készül, és valamikor jövőre kerülhet a Steam digitális polcaira, ugyanakkor a videó végén felbukkanó Xbox Series X- és PS5-logó arra enged következtetni, hogy később a következő generációs konzolokra is megjelenhet - amit a játék másik PR-menedzsere, Csörnyei Patrik szintén megerősített.

9.
9.
hedzsooo
Jó kis Heroes of Might & Magic-re hajazó játékmenet, ám Arthur király legendájának a környezetében...? Jóféle lesz ez is a NeocoreGames-től, jöhet! :-)
8.
8.
DarkLord
Látványra elég rendben van a játék, jó dark atmoszféra átjön. A karakterek/ellenfelek kidolgozottak, de a körökre osztott cucctól nekem is elmegy a kedvem , mégis tőle :D De ez is egy réteg, aki szereti a körökre osztott harcot , más meg nem.
7.
7.
C0m1n65un
Jó lesz ez! A körökreosztotságért pedig jár plusz pont. Csak ezúttal a magyar nyelv ne legyen kispórolva mint a King Arthur 2-ből.
6.
6.
Tokodboy
#2: Kellett a gyerekkori havernak egy jól fizető munkahely ;)
5.
5.
Perseus84
Fuh jofele. Igenyes korokre osztott. Johet!
4.
4.
3.
3.
delphijos
2.
2.
Ooorky
Mi a f*sznak van 2 pr menedzsere egy fejlesztőcégnek?
1.
1.
crytek
Egyetlen hibája, hogy körökre osztott :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...