Spider-Man: Miles Morales - Rhinó is beköszön

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 14.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer a Spider-Man: Miles Moralesnek szenteli a következő címlapsztoriját, ennek apropóján pedig egész hónapban szállítja majd a látnivalókat és infókat a játék kapcsán.

Most éppen egy nagy adag screenshotnak örülhetünk, illetve egy rövid gameplay videónak, amely a játék első bossharcába enged betekintést. Ez utóbbiban több ismerős is beköszön majd, hiszen nem elég, hogy együtt láthatjuk a két Pókembert, de még Rhinó is visszatér, hogy egy konténerből kiszabadulva kellemetlenkedjen egy kicsit.

A Spider-Man: Miles Morales november 19-én jelenik meg Európában PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játékot PlayStation 5-ön az úgynevezett Ultimate-kiadásban is megvásárolhatjuk majd, amely magába foglalja a 2018-as Spider-Man felturbózott változatát is. A Miles Morales esetében ingyenesen frissíthetünk majd a generációk között, és a mentéseinket is gond nélkül mozgathatjuk majd - az alapjátékra ez nem vonatkozik sajnos.

A Game Informer erősítette meg azt is, hogy a korábban már bejelentett, 4K-t és 60 fps-t ígérő Performance Mode mellett kapunk egy Fidelity Mode-ot is PS5-ön: ez 4K-s felbontást, ray tracinget és úgy általában szebb látványt ígér, igaz, 30 fps társaságában.

6.
6.
Viktor_The_Best
#4: Azert mert ez a jatek is meg megjelenik PS4-re ami egy foshalmaz olyan gyenge ezert kompromisszumot kellett hozni grafika szinten. Azok a jatekok fognak gyonyoruen kinezni amik csak a next genre jonnek illetve PC-re!
5.
5.
Obi Wan Kenobi
#4: Minden rendben lesz egy 1-2 év múlva. Nézz vissza egy black flag összehasonlítást ps3-ps4 között. Szinte semmi, aztán kiadtak egy unityt csak nextgenre és az azért eléggé odabaszott :D
4.
4.
Bnecne
Hát itt sem jött át az a Következő Generációs érzés.Már nem lesz akkora ugrás a generációk között mint a 360/One és PS3/4 között volt.
3.
3.
Brenor
#1: Na erre én is kiváncsi vagyok. Remélem lesz!
2.
2.
Viktor_The_Best
De milyen szar helyen vagtak el a videot, te jo isten! Meg neztem volna...
1.
1.
JinjeR
Magyar feliratról még mindig semmi hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...