Újra felbukkant a Mass Effect: Legendary Edition

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 15.
  • Pletyka
Ismét hallatott magáról a Mass Effect: Legendary Edition, ezúttal ráadásul már valamivel hivatalosabb forrásból: most a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján bukkant fel az újrázás.

Az eredeti Mass Effect-trilógia játékait tartalmazó újrakiadás létezése lényegében nyílt titok, pedig az Electronic Arts egy szót sem ejtett még róla. A VentureBeat újságírója, Jeff Grubb például kifejezetten jól értesült Mass Effect-fronton, és naprakészen tart minket a témával kapcsolatban, míg a minap egy jóval hivatalosabb forrás is megszellőztette a csomag létezését.

A koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján ugyanis már felbukkant a kollekció, amit a pletykáknak megfelelően Mass Effect: Legendary Editionnek hívnak. Sajnos ennél több részletet nem tudtunk meg most sem, de az ilyesmi általában már jó előjele annak, hogy a sokat pletykált cím valóban érkezőben van.

A korábbi hírek alapján egyébként a remasterelt Mass Effect-trilógia végül csak 2021-ben láthatja meg a napvilágot, és PC-re, PS4-re, illetve Xbox One-ra fog megjelenni - Switch-verzió nem lesz belőle.

11.
Effecta
Én azt sajnálom, hogy kimarad a switch.
10.
t0mchee
#4: Plot twist: Kap egy DLSS támogatást majd az meg oldja helyettük, ráírják, hogy LE és mehet 60 ajró ért :D
9.
JohnSpartan
Az eggyik legszebb játèk volt annak idején. Ha csak minimàlisat is nyúlnak hozzá akkor is beszerezném mert sajnos nem tudtam végig vinni a trilogiát... beszart az x-box a 2. rész végén. Kicsit voltam csak idegbajos a kb 160 beleőlt óra után... XD
8.
Pistons1990
#6: Hát igen. :-) ezek a remaster meg remake kiadásoknak csak ugy van értelme ha igényes. De igazából szerintem nekik ez egy jó felmérés hogy az andromeda után még mekkora a rajongo bátisa a játéknak éa ha azt látják hogy a rajongoknak készült kiadás jól fogy akkor ugy álnak majd neki egy esetleges fojtatásnak.
7.
Anti4730
#4: marmint ugy ertem, hogy grafikailag nem csak annyira nyulnak bele, hogy a pc verzio szintjere hozzak fel, peldaul a kettot, hanem rendesen megszepitik a jatekot ahogy lehet.
6.
crytek
#4: De nehéz lehet felhúzni pár texturát úgy hogy észre se vehessük a különbséget. Érdekes a többi sokkal kisebb cégeknek kb csettintés egy ilyen remastered..
5.
shatterhand
Remélem külön is megvásárolható majd a storeban. Illetve biztos ledz úgyis,csak ne 1évre rá. Az első resz nem erdekel.
4.
Pistons1990
#1: Ne is számíts arra hogy a grafikán kivűl komolyabb változás lesz. Azota már kitudodott hogy az első rész miatt késik mert azzal nagyon nehéz dolguk van hiszen az 13 éves game. A másik 2 résznek a grafikája elvileg rendben van. De te amugy ezt hogy érted hogy komolyaban hozzálnyultak e. Ez a kiadás a rajongoknak szól. Én pl tuti hogy meg fogom venni akkor is ha csak a grafikához nyultak. Na meg persze alap hogy legyen benne az összes dlc.
3.
Pistons1990
#2: Ez a játék a legrosszabbul őrzött titok. Novembetber az N7 napon fogják szerintem leleplezni.
2.
crytek
Érdekes mennyire húzzák az ember anyát ennél. Mire várnak?
1.
Anti4730
Hat remelem azert erdemben is hozzanyulnak, es nem csak a pc verzio szintjere hozzak fel grafikaliag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...