Kiadják a Golden Axe Reborn prototípusát

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Sega a hatvanadik születésnapja apropóján kiadja a Golden Axe-sorozat rebootjának szánt, végül azonban törölt Golden Axe Reborn prototípusát. Az egyetlen szintből álló demót egy napig érhetjük majd el.

A Streets of Kamurocho mellett egy másik meglepetéssel is készült a szülinapos Sega mára, és bejelentette, hogy kiadja a Golden Axe-sorozat rebootjának szánt, végül azonban törölt Golden Axe Reborn prototípusát - stílszerűen Golden Axed címmel. Az egyszintes demó október 18-án élesedik majd a Steamen, de csak egy napon át, október 19-én, 20 óráig érhetjük majd el.

A Golden Axed története még 2012-ben kezdődött, amikor a Sega úgy döntött, hogy elindítja Sega Reborn-sorozatot, és több klasszikusát, köztük a Golden Axe-ot, az Altered Beastet, a Streets of Rage-et és a Shinobit is feltámasztja - utóbbit endless runnerként. A rebootokon a Sega Studios Australia dolgozott, a projektet azonban lelőtték, 2013-ban pedig a stúdió is lehúzta a rolót.

A Sega a bejelentést követően kapott némi kritikát, Tim Dawson, a stúdió egykori animátora ugyanis kifakadt a Twitteren, hogy annak idején ezen a demón kőkemény cruncholás mellett, napi 14 órát dolgozott a csapatával, és mindenképpen furcsának találja, hogy a kiadó most mindenféle kontextus vagy nevek említése nélkül, gyakorlatilag viccként közzéteszi azt.

A Sega később jelezte, hogy nem az volt a célja, hogy régi sebeket szakítson fel, és átírta úgy a promószöveget, hogy az ne legyen sértő a fejlesztőkre nézve.

2.
2.
sikeresen megfosztották magukat egy pár tucat millió dollártól hogy ezt anno nem adták ki.
1.
1.
user101
Bassza meg a szega, soha többé nem veszek tőlük semmit, ingyen sem... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...