Kigördültek a garázsból a Cyberpunk 2077 járgányai

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 15.
  • Videó
Link másolása
Este levetítették a Cyberpunk 2077-et alaposabban is bemutató Night City Wire-sorozat negyedik epizódját, amely leginkább a játék járműveire fókuszált. Ezenkívül kaptunk egy kis ízelítőt a 2077-es divatból is.

Megvolt a Night City Wire negyedik epizódja, ha a teljes adást néznéd vissza, alább megteheted, de lejjebb részletesebben is kivesézzük a lényeges infókat és látnivalókat.

Az új rész leginkább a Cyberpunk 2077 járműveire fókuszált, egy gameplay videót és több kulisszák mögötti felvételt is kaptunk a témában. Night Cityben öt különböző járgánytípussal futhatunk majd össze, a belépőszintű közlekedőedényektől kezdve, a méretes nehézgépeken át, a hiperautókig mindent megtalálunk majd a felhozatalban. A pálmát természetesen Johnny Silverhand Porsche 911-ese viszi, amely a játék idején éppen százéves lesz.

Az autókat megvásárolhatjuk, de el is lophatjuk akár, és ha van elég pénzünk, nem is kell keresgélnünk őket, egy gyors telefon után mindig beszerezhetjük a kedvencünket. Az ígéretek szerint mindegyik verda máshogy viselkedik majd, és a látnivalók alapján elképesztően részletesen kidolgozták őket - erre tehát biztosan nem lesz panasz. Természetesen versenyek is lesznek a játékban.

A hanghatásokat egy lengyel autóversenyző segítségével vették fel a fejlesztők, ebből is adott ízelítőt a Night City Wire - a CD Projekt RED szerint a legjobban a Porsche szól persze. További érdekesség ezenkívül, hogy Keanu Reeves egyedi motorokat készítő cége is beszállt a Cyberpunk 2077 munkálataiba, és ők is szállítottak egy kétkerekűt az RPG-be.

A másik gameplay videó a divatőrülteknek kedvez: Night Cityben négy fő stílusirány képviselteti magát, mindegyikhez kaptunk némi mozgóképes kedvcsinálót.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, továbbá - mint most kiderült - végül Google Stadiára is ezen a napon fut be a játék. A Night City Wire addig is visszatér majd egy ötödik epizóddal, zárásként pedig lessétek meg az alábbi, rendkívül látványos CG-trailert:

73.
73.
delphijos
#69: Bár a nevében nem beszélhetek, itt azért arról volt szó előtte hogy már most GOTY, a legjobb játék idén , stb.... senki se mondja hogy nem lehet az, de akármennyire reményt-keltő minden, ezt majd mondjuk akkor ha megjelent és játszottunk vele....
72.
72.
Yanez
#69: Minden játék tetszik valakinek. Van amelyik kevesebb embernek, van amelyik többnek. Én akkor sem vagyok jós, hogy eldöntsem bejön-e majd nekem ez a játék. A Witcher 3 sem tetszett, hiába jó játék. A legutóbbi GoW-ról pl sem tesztek, sem videók alapján nem tudtam eldönteni bejön-e az új irány, pedig a játék rajongója vagyok. Szóval attól, hogy valami sikeres lesz, nem mindenkinek lesz az. Nekem kifejezetten az nem szokott tetszeni egy nyitottabb világú játékban, amikor sokat kell "sétálgatni" és rengeteget dumálni az npc-kel. Noha a jó sztori nálam alap, de a túltolását viszont nem szeretem egy ow cimben. Arra ott vannak a Detroit típusú alkotások, azokat azért szeretem. :)
71.
71.
hedzsooo
#70: * Ezzel azt próbáltam kifejteni még, hogy tökmindegy milyen teszteket lehet majd róla olvasni, ha mind 10/10-es lesz, akkor is nyalván nem mindenki találja majd eléggé szórakoztatónak a játékot. De szerintem a nagyátlagnak akik szeretik az akció-RPG-t + Sci-Fi/Cyberpunk világot, hol lazább, hol meg felnőttesebb hangvételt történetben és játékmenetben, azoknak befog jönni mert a minőséggel + a tartalommal igazán itt nem lesz gond- Eléggé vaknak+süketnek kell lennie annak akinek ez nem 1értelmű szerintem az eddigiek alapján, vagy csak nem ért annyira a témához, nem érdekelt/érintett benne, teljesen más az érdeklődési köre játékok terén
70.
70.
hedzsooo
Itt nem az a kérdés, hogy a Cyberpunk 2077 jó lesz-e, inkább csak az, hogy hányan fognak hozzányúlni olyanok, hogy elvárják hogy a játék majd pont olyan legyen mint amilyennek elképzelték... Akkor is, ha 1ébként csak pl. CoD játékokat nyúztak eddig, azt is a multi miatt mindig... :-)))


Nyalván lesz majd aki mellé nyúl a Cyberpunk 2077-el is, mert nem tudja még azt sem, hogy milyen stílust + műfajt szeret igazán, arról meg lust tájékozódni vásárlás előtt, hogy pontosan milyen is ez a játék, csak látta hogy pl. szép autók, + motorok vannak benne oszt jóvanaz.... Persze így is lehet a játékban majd öröme, hiszen tényleg faxa járművek lesznek benne de ha mégsem jönne be majd neki a játék, azrról nem a készítői tehetnek majd.... Egyszerűen nem lehet mindenki a célközönsége ennek a játéknak sem, ennyi. ;)
69.
69.
hedzsooo
#60: ....Azért aki ráadásul még egy játékoldalnak is "dolgozik" attól elég erős azt olvasni, hogy jósnak kell lenni ahhoz, hogy előre lehessen tudni hogy a Cyberpunk 2077-ben van anyag, ráadásul minőségi! ;D Persze, te tudod jobban bizonyára. :-)))
67.
67.
delphijos
Én annyira le vagyok maradva hogy most tolom a Kingdom Hearts-okat. ( ha már GP-ben vannak ) Nekem azok is idei megjelenések :)
63.
63.
xanatos0911
RE3 nálam hatalmas csalódás volt. Egy ültő helyemben vittem végig. Nálam ez DLC-nek is kevés. Főleg, hogy a 2-ből újra felhasznált pályarészek és assetek voltak benne még így is.
62.
62.
Josi21
#60: Igazad van néha megéri kivárni, viszont kb 8 éve várok rá. Előrendeltem, nem érdekelnek a tesztek, majd tesztelem.
60.
60.
Yanez
#58: Én előbb teszteket és véleményeket olvasók majd róla, majd eldöntöm érdekel-e. Nem vagyok jós, mint egyesek, hogy a game még meg sem jelent, de már mekkora játék! :)
58.
58.
Josi21
#57: Tlou 2-t mindenképp pótold, számomra eddig év játéka. Viszont a Cp szabadságot, óriási szabadságot fog adni, nem mellesleg téma is tetszik. Nagyon el kell baszni, hogy ne vigye az évet... Szigorúan számomra. :)
57.
57.
Yanez
#49: Kinek mi. Az idei felhozatalból maradt még pár bepótolandó cím, köztük a TLoU2-vel az élen. A CP2077-nél viszont a RE3 meg a Crash Bandicoot 4 is ezerszer jobban érdekel. Persze ez csak az idei játékokból, mert amúgy sokkal bővebb a lista.
56.
56.
Josi21
Valószínű nem vagyunk ikrek. Nekem Tlou 2, Póki... Ezt a kettőt tudom kiemelni. Többi nejlon szatyor.
49.
49.
hedzsooo
Lassan, de biztosan csak megérkezik az év egyetlen igazi videójátéka, amire igazán érdemes várni!!!
47.
47.
Ooorky
#44: Én imádom a Witcher 3-t, de a harcrendszere sz*r attól függetlenül :-)
41.
41.
delphijos
#39: A kaja, öltözködés , szexuális élet borítékolva. :)
40.
40.
delphijos
#37: Indokolni nem kell semmit, csak nem értem hogy valaki minek veszi a fáradtságot hogy valamire csak “úgy” odaírja hogy “ez szar”. Ha semmi indokom és / vagy érvem nincs valamire, akkor egy ilyen nulla kommentnek mi értelme ?
33.
33.
shatterhand
Most már mutathatnák a gameplayeket eltérő platformokon is. Pc szép lesz, nextgen detto. De sokan veszik,vennék mostani generációra is és kétlem,hogy ezt a látványt nyújtanák. Igy meg baromi nagy csalódás lesz,hogy erősen butitott látványt kapni reménykedve,hogy 30fpst is tartani tudja.
22.
22.
NightViking_HUN
Én már nagyon várom. Szerintem pillanatok alatt beszippant majd a játék...Addig ideje újra elő venni a Blade Runnert :)
11.
11.
manderel
Jobbnak tűnik az autók fizikája, mint amire előzetesen számítottam. Bármennyire nem szeretném, kénytelen vagyok a GTA-hoz hasonlítani ilyen téren, és a GTA V-nél jobbnak tűnik ebben. A GTA IV-et még nem éri el, nálam az volt az etalon ilyen téren, de egyáltalán nem néz ki rosszul ez sem. Persze ez még csak videó, majd kiderül a gyakorlatban.
7.
7.
Anti4730
Hat eddigi videok alapjan a jarmuveknek mintha semmi rugozasa nem lenne, es kanyarodaskor is semmit nem dolnek be meg egy kicsit se. Aztan lehet eloben elvezetes lesz vezetni.
2.
2.
Ooorky
Alig várom, hogy toljam melóban, igaz csak 1080p-ben, de Ultra @ 144fps-sel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...