XIII Remake - elő a fegyverekkel!

  • Írta: gorien
  • 2020. október 17.
  • Videó
Link másolása
A PlayMagic és a Microids elővette a 2003-ban megjelent, képregényes látványvilágú XIII-t, hogy újrafazonírozott formában újra elénk tárja. A megjelenés közel, felkészülésképp most végignézhetjük a rendelkezésünkre álló fegyvereket.

A PlayMagic vállalta magára a feladatot, hogy a 2003-ban cel-shaded grafikával berobbanó XIII-t a modern igényekhez igazítsa. A legújabb előzetesben azt mutatják be, hányféle gyilkos eszköz alkotja majd a repertoárunkat: ha csöndben osztanánk a halált, a dobókés és a szigonypuska közül is választhatunk, míg ha nem zavar a hangzavar, akkor ott van a mindig megbízható rakétavető.

Összesen tizenötféle fegyver áll majd rendelkezésünkre, amelyeket az egyszemélyes kampány 34 pályáján és a multiplayerben is felhasználhatunk majd. Sőt, ha a sors úgy hozza, akár még egy széktámla vagy üres üveg is hasznunkra lehet.

A XIII Remake november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

5.
5.
user101
Úristen, ez nagyon szar ! Remélem lesz opció, hogy az eredetivel is lehet majd játszani, mert ezzel a tákolmány takonnyal nem akarok, pedig az eredetit nagyon szerettem és 3x végigvittem !!! :((((
3.
3.
DarkLord
Na ez az, amihez hülyeség volt hozzányúlni "szerintem"... az eredeti tényleg képregényes feeling, de ebben hol ez a feeling?
2.
2.
Csoki80
Háát... Az eredeti sokkal képregényesebb.
1.
1.
Daniel21
Bírom hogy úgy van megírva a cikk mintha ez egy Új játék lenne. Kár, hogy a grafikán kívűl tényleg semmi újítás szinte, leszámítva az iron sight célzást.
A videóban mikor a harpoon-al lőtte le az ellent a víz alatt... hogy süllyedt már el szégyenében?? Mint valami tonnás szobor... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...