Modern Warfare - rémálom Verdanskban

  • Írta: szlav
  • 2020. október 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone világában is beköszöntött a halloween. Mától élőholtak járják majd a holdfényben úszó Verdanskot, de ha igazán rossz napunk van, összefuthatunk akár a texasi láncfűrészessel is.

A Call of Duty: Warzone és a Modern Warfare katonái sem ússzák meg a halloweent kísértetjárás nélkül. A Haunting of Verdansk nevezetű frissítés a mai nap folyamán élesedik, azt pedig a beharangozó előzetes alapján is leszögezhetjük, hogy nem mindennapi bevetésről lesz szó. Zseblámpát vagy éjjellátót mindenképp csomagoljatok!

A battle royale-mód két új, időszakos játékfajtát kap az esemény idejére. A Nighttime BR annyiban különbözik majd a megszokottaktól, hogy a sötétben kell majd megküzdenünk a győzelemért, a Zombie Royale azonban ennél jóval érdekesebb: itt látszólag a játékosok jelentős hányada iszonyatosan fürge élőhalottként vadászik majd a túlélőkre.

A hagyományos többjátékos mód is megkapja a maga újdonságait. Ilyen például az Onslaught-er vagy a Gunfright játékmód, de ezeknél is különösebbek azok a bungle-ök, amelyekkel olyan ikonikus horrorfilmek kozmetikai extráit szerezhetjük meg, mint A texasi láncfűrészes vagy a Fűrész.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...