Cyberpunk 2077 - újabb reklám Keanu Reevesszel

  • Írta: szlav
  • 2020. október 20.
  • Videó
Link másolása
Csak hogy ne feledjük el a szinte már karnyújtásra lévő Cyberpunk 2077-et, Johnny Silverhand megtestesítője visszatért egy újabb reklámvideó erejéig, hogy ismét felborzolja a kedélyeket.

Néhány hete két reklámvideót is elcsíphettünk, melyekben Keanu Reeves önmagát alakítva promózta a Cyberpunk 2077-et - nem mintha eddig ne számoltuk volna a napokat a megjelenésig. Úgy tűnik, hogy a rövidke összeállításokból maradt még a megjelenés előtti utolsó nagy hajrára is, így a színészlegenda most arra emlékeztet bennünket: lángokba boríthatjuk majd Night Cityt, még azelőtt, hogy skulót repítenének a fejünkbe.

A Cyberpunk 2077 november 19-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és bár játszható lesz Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is, a teljes next-gen frissítésre még várnunk kell majd.

29.
29.
Ooorky
#27: A gyűjtőihez nem gog kulcsot adnak?
28.
28.
Hofi3
#10: Ahogy mondod. Nekem se miatta van meg a játék. Amúgy is beszereztem volna, mert imádom az ilyen világokat.
27.
27.
hedzsooo
#4: Részemről is 2x lett megvéve, már ami csak a magam részére persze. Mind a kettő PC-re. A gyűjtői + a GOGos digi is.
25.
25.
Ooorky
#24: Nálunk is volt olyan, hogy a 3. játékaljalomnál derült ki a barbár azért találja el az ellenfelek olyan szarul kétkezes baltával mert d12-vel dob :D
24.
24.
Mufika
#23: Bár most hogy belegondolok sokan vannak akik évek alatt nem szokják meg melyik kocka melyik, illetve az adott rendszert, szóval lehet én vagyok a hülye :D
23.
23.
Mufika
#22: Most direkt nem a szerepjátszás részére gondoltam, hanem inkább a kockadobálás illetve rendszerre, teljesen hülyeség szerintem azokat akik ebből élnek bárkihez hasonlitani, legyen az Béla aki otthonról játszik, vagy egy hiresség.
22.
22.
Ooorky
#21: Nekem inkább az jött le, hogy a többiek ebből élnek és szerepjátszanak, mintha színházban lennének, ő meg egy átlag Pista aki 2-3 hetente leül haverokkal pár órára.
21.
21.
Mufika
#18: Nemtudom játékokkal hogy van, de a rendszeresen DnD zik inkább marketing duma mint bármi más...Mikor játszott azért erősen látszott hogy valamikor játszott, de nem épp mostanába. (vagy rohadt keveset)
20.
20.
Gerzson95
Ez a Billie Eilish-Bad guy zene annyira kellet bele mint Fekete Pákónak a műdidik.
12.
12.
Datzy
#11: Nekem is elegem van már a b*szós kardozós világoktól, jön végre valami jóféle sci-fi.
11.
11.
Yanez
#8: "...miután egekig magasztalják a kritikusok és a játékosok a játékot még azis megveszi akit kcisit sem érdekelt a játék"

Ez nagyon igaz!!! Én pontosan emiatt vettem meg a Witcher 3-at, meg pl a Bloodborne-t is! Mindkettőben nagyot csalódtam és megtanultam a leckét, hogy ami nem az én világom, az akkor sem lesz az, ha nagyon az akar lenni.

Erről a CP-ról viszont nem tudom eldönteni kellesz-e. A világa mindenesetre baromira érdekel. Leginkább az fps stílus az, amitől ódzkodok, de mondjuk pont ez volt nálam a REVII-el kapcsolatban, aztán a kedvenc RE részem lett, és utána már nem is tudtam volna elképzelni ugyanolyan élvezetesnek tps-ként.
10.
10.
Yanez
Ez a játék szerintem Keanu Reeves nélkül is sikeres lenne, de így még jobban növelik majd az eladásokat. Marketing. Eladási szempontból amúgy tuti siker lesz. Mint videojáték sem lesz átlagos. Max jónéhány túlzottan nagy elvárásnak nem fog megfelelni, de szerintem ez a legrosszabb, ami történhet. :)
8.
8.
azureknight0715
Valóban nincs olyan nagy közössége akik várják a gamet mint pl egy gta-nak, de szerintem anó a witcher 3-nak sem volt. Sőt akkor maga a fejlesztő studió sem volt annyira ismert. Aztán ugye megismerték mert mindenhol az ment hogy a világ legjobb játéka lett. Sejtem ,hogy itt is hasonló lesz, miután egekig magasztalják a kritikusok és a játékosok a játékot még azis megveszi akit kcisit sem érdekelt a játék. Én durván rá vagyok állva már van cyberpunkos póló , pulcsi, Cyberpunk világa könyv. Már csak a játék kell :D
7.
7.
0Hagyma0
Igen


Ps: Csak nekem cringe ez a "cringe" kifejezés? Ilyen csöves szotyizó hülyegyerekek jutnak eszembe róla, akik embereket húznak le egy-egy szál cigivel....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...