Vistás programokkal erősít a Samsung

  • Írta: Daks
  • 2007. március 31.
  • Hír
Link másolása
A Samsung áprilistól új DVD-íróit Nero-val, DVD-olvasóit pedig ajándék PowerDVD médialejátszóval kínálja. Mindkét program Windows Vista változatban kerül a dobozokba.
A Samsung áprilistól új DVD-íróit Nero-val, DVD-olvasóit pedig ajándék PowerDVD médialejátszóval kínálja. Mindkét program Windows Vista változatban kerül a dobozokba.

2007-től a Samsung meghajtói kivétel nélkül Microsoft Windows Vista kompatibilisek. A vállalat kifejezetten az új operációs rendszerhez tervezi optikai egységeit, hogy a lehető legegyszerűbben, azonnal használhatók legyenek és egyenletes, megbízható, kiváló teljesítményt nyújtsanak a felhasználóknak.

Ennek érdekében az új és korábbi modellek felhasználói most ingyen juthatnak hozzá a Nero 7 és a PowerDVD 5.0 programokhoz illetve frissítéseihez. A programok regisztrált változatainak felhasználói a sorozatszámok megadása után tölthetik le az upgrade csomagokat, és telepíthetik az új operációs rendszer alá.

A Samsung további termékeinél is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megfeleljen a Microsoft Windows Vista követelményeinek – a Samsung SyncMaster 931BW, 206BW és 226BW monitorai például kifejezetten a Vistához készültek.

A felhasználók az alábbi helyről tölthetik le a programfrissítéseket: www.samsungodd.com
6.
6.
Utys
Hja. Driver problémák (nForce2-es alaplapom van) meg memória hiány (1 GB) miatt XP marad. Majd egyszer meglepem magam 50 évesen egy új géppel, akkor majd lesz rajta Vista.....addigra mégsem :p
5.
5.
szutsroland
Jaja.. csatlakozok az egyetértők táborához. Nem rossz a Vista, csak az ember azt hinné h több év fejlesztés után egy szuperstabil, elképesztően jó oprendszert kap a készítőktől nem csekély összegért... szóval sajna van még mit dolgozni rajta. :(

Nekem többnyire tecccett, csakhát a driver és egyéb kompatibilitási gondok...
4.
4.
Azureus
Én teljesen egyet értek Carbon-nal... Amugy nekem is nagyon bejött a VISTA csak hát még vanank hiányosságok... :S :)
3.
3.
Carbon
Nem Mast3rmind, nem csak neked. Nekem tetszett, csak driver hiány miatt vissza tértem XPre. Mondjuk én még máig találok olyanokat akiknek az XP se jön be, szal ez eléggé embertől függ. Szerintem.

Youtubon mennek nagyon hasonlo harcok mind itt csak ott meg a Vistás viedóknál a Vista vs. Mac OS X viták mennek. Csak nemtom miért kell mindig azon veszekedni h melyik a jobb. Ha vkinek ez vagy az tetszik akkor ugyse tudod meggyőzni h azt vagy ezt használja.
2.
2.
ldavid
szerintem míg nincs DirectX 10 addig felesleges (és hozzá játék)
1.
1.
Mast3rmind
Nagyszerű... Most őszintén? Csak nekem nem jött be a Vista? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...