Next-genesedik a Halo: The Master Chief Collection

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 20.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan újabb konzolgenerációt hódít meg a Halo: The Master Chief Collection, ugyanis november közepétől ő is megkapja a maga Xbox Series-frissítését. Ennek hála 4K/120 fps társaságában élvezhetjük majd a gyűjteményt.

November 17-én - vagyis kereken egy héttel az Xbox Series-konzolok boltokba kerülése után - frissül majd a Halo: The Master Chief Collection, aminek köszönhetően a következő generációs gépeken 4K-s felbontásban és 120 fps-sel küzdhetünk végig magunkat a kollekció kampányain.

Azonban a megemelt felbontás és framerate nem csak az egyjátékos mód kiváltsága lesz, a fenti paraméterekkel fog repeszteni a játék multiplayer része is. Ezek mellett az is kiderült, hogy Xbox Series X-en az osztott képernyős játékmódban sem kell lemondanunk a 4K-ról - a nagyobb terhelés ellenére sem fogja leskálázni a felbontást a játék. A split-screenes framerate-ről egyelőre még nem esett szó, de bízunk benne, hogy ha a 120 fps nem is, talán annak a fele azért itt is meglesz az erősebb konzolon.

3.
3.
Baloo
#1: A hír megírása után ma ezt találtam az Xbox hivatalos Twitter-adatlapján:
"Available for free to existing owners or those with Xbox Game Pass on November 17."
Szóval igen, ingyenes lesz mindenkinek - akár megvette a játékot, akár Game Pass-re fizet elő.
https://twitter.com/Xbox/status/1318552751085920260
2.
2.
Yanez
#1: A játékok többségénél ingyenes a frissítés (pl Fifa, CP2077), szóval nemigen van ok feltételezni azt, hogy pont itt fizetett lesz a dolog.
1.
1.
godach
És ez pénzbe fog kerülni (gamepassnál gondolom nem) vagy ingyen megkapja minden vásárló, aki eddig megvette az előző konzolokra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...