Red Dead Online - vadnyugati horror

  • Írta: szlav
  • 2020. október 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Red Dead Redemption 2 online világa sem úszta meg a halloweent, s habár nem egy Undead Nightmare mértékű frissítésről van szó, mégis érdemes lehet lóra szállnunk a rémségekkel teli vadnyugaton.

Habár népszerűség terén a Red Dead Online továbbra is messze a GTA V mögött kullog, a Rockstar csapata mégsem hagyta teljesen magára a cowboyvilágot. A minap szélnek eresztették a Halloween Pass nevezetű, külön megvásárolható eseménybérletet, amely teljesítésével húsz félelmetes, limitált idejű jutalmat vághatunk zsebre.

Nem kell azonban feltétlenül kinyitni a pénztárcánkat, ha egy kis borzongásra vágyunk. A majdhogynem egy teljes hónapig tartó eseménysorozat ugyanis egy olyan különleges játékmódot is hozott magával, mint a Dead of Night - ebben a csapatalapú túlélőmódban három rivális csapat küzdhet egymással és az élőholtakkal. Érdemes lesz nyitva tartani a szemünket, aki ugyanis rátalál a Night Stalker maszkjára, az vérfagyasztó szuperképességekre tehet szert.

Ezen felül a vadászok is kapnak néhány új célpontot, a boltok pedig komoly leárazásokat tartanak majd az esemény erejéig. Az event egyébként november 16-ig tart PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt, bőven lesz időnk körülnézni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...