The Medium - így működik a játék kettős valósága

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 23.
  • Videó
A Bloober Team horrorjának legnagyobb dobása, hogy hősnőnk egyszerre két dimenzióban képes jelen lenni, amire a játékmenet is aktívan támaszkodik. Most egy videó mutatja be a rendszer működését.

A The Medium főhősnője egy médium, aki képes egyszerre két valóságban jelen lenni: míg fizikai valójában a mi világunkat járja, a lelkével egy alternatív dimenziót is felfedezhet, és bár a játék kétharmadában egyszerre csak egy helyen időzünk, a maradék játékidőben párhuzamosan bolyongunk bennük.

Ilyenkor a két világot szimultán rendereli nekünk a játék, mi pedig osztott képernyőn, párhuzamosan irányíthatjuk Marianne testét és lelkét. A játékmenet alapvető csavarja, hogy hősnőnk nem mindegyik képességét tudja mindkét valóságban használni, ugyanakkor az egyik dimenzión keresztül befolyásolhatja a másik történéseit.

A fenti videó ezt mutatja be illusztrálva. A The Medium december 10-én jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re, és az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető lesz.

5.
Oistrakh01
#3: De még az is lehet hogy egy nagy kövér C kategóriás lesz :D
4.
Őrnagy
Én egyébként egyszerre 3 dimenzióban vagyok jelen. És ehhez nem kell semmilyen szuperképesség.
3.
Őrnagy
#2: B? Az tök jó, rögtön az A után jön :)
Nekem bejön. És ha nem túl hosszú, annál jobb.
2.
Oistrakh01
7-8 óra lesz szerintem, és nagyon messziről bűzlik a b kategóriás játék feeling.
1.
Dízel
Kivancsi leszek igy milyen hosszu lesz, hogy a egy jatek teruletet ketszer kell maskepp megjelwniteni, mintha 2 jatekot kene lemodellezni. Nyilvan sokszor csak a texturak masok meg a tereptargyak. De akkor is sok. Kerdes hosszu lesz e a jatek, vagy ennek fenyeben rovidebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...