The Medium PC, XSX

Next-gen horror a Bloobertől.
Típus:

GC 2021: Launch traileren a PS5-ös The Medium

Napokon belül a Sony új konzoljára is ellátogat a Bloober Team legutóbbi horrorjátéka, a The Medium, ami a megjelenés örömére most egy PlayStation 5-ös launch trailert is kapott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten pontot teszünk a nyár végére, és beköszönt az ősz: még szerencse, hogy jó pár játék érkezik majd a héten, így lesz mivel feledtetni ezt a szomorú tényt. Most is listába szedtük az újdonságokat!

Így használja ki a DualSense extráit a The Medium

A Bloober Team legutóbbi horrorjátéka hamarosan tiszteletét teszi PlayStation 5-ön, ahol természetesen kihasználja majd az új konzol kontrollerének funkcióit is. Ezeket a fícsöröket prezentálja most a csapat egy friss előzetesben.

Ezekkel bővül július közepén az Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass a nagy nyári kánikulában is gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk a légkondi alatt gubbasztva. A következő pár hét alatt hat játékkal bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

E3 2021: PlayStation 5-re tart a The Medium

Az Xbox Series X/S hamarosan elveszti egyik exkluzívját, hiszen a Bloober Team legújabb horrorjátéka, az egyszerre két világban játszódó The Medium ősszel a Sony újgenerációs konzoljára is befut.

Úgy néz ki, PS5-re is jön a The Medium

A jelek szerint nincs már messze a The Medium PlayStation 5-ös változata, az amerikai korhatár-besorolásokért felelős ESRB legalábbis már bevizsgálta az új verziót, és az jó előjel szokott lenni.

The Medium teszt

Ha idáig nem lett volna ismerős a lengyel Bloober Team fejlesztőcsapat neve, akkor itt az idő az eszünkbe vésni; a stúdió az utóbbi években olyan fejlődést mutatott be, hogy elképzelhető, hamarosan új királyt koronázhatunk a horror műfajában.

Elnyerte a sajtó tetszését a The Medium

Legalábbis erről tanúskodik a Bloober Team legújabb horrorjátékhoz, a The Mediumhoz nemrég kiadott dicsekvős előzetes, amiben a hangulatos képsorok és zene mellé a külföldi újságírók véleményét ollózták össze.

Máris visszahozta az árát a The Medium

Elégedett lehet a Bloober Team, hiszen a párhuzamos világokat festő The Medium alig néhány nap alatt visszahozta a fejlesztési és marketingköltségeit. Ebben valószínűleg komoly szerepet játszott az Xbox Game Pass is.

The Medium - az új patch többet árt, mint használ

Eddig sem a barátságos rendszerkövetelményeiről ismertük az egyszerre kétféle világot is megjelenítő The Mediumot, a játék legutóbbi frissítése után azonban számos rendszeren még gyengébb lehet a teljesítmény.