The Medium PC, XSX

Next-gen horror a Bloobertől.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!

Animációs sorozat készül a The Medium alapján

A Bloober Team bejelentette, hogy animációs sorozat készül a The Medium alapján - a projektbena The Witcher-sorozat egyik producere is közreműködik.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

GC 2021: Launch traileren a PS5-ös The Medium

Napokon belül a Sony új konzoljára is ellátogat a Bloober Team legutóbbi horrorjátéka, a The Medium, ami a megjelenés örömére most egy PlayStation 5-ös launch trailert is kapott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten pontot teszünk a nyár végére, és beköszönt az ősz: még szerencse, hogy jó pár játék érkezik majd a héten, így lesz mivel feledtetni ezt a szomorú tényt. Most is listába szedtük az újdonságokat!

Így használja ki a DualSense extráit a The Medium

A Bloober Team legutóbbi horrorjátéka hamarosan tiszteletét teszi PlayStation 5-ön, ahol természetesen kihasználja majd az új konzol kontrollerének funkcióit is. Ezeket a fícsöröket prezentálja most a csapat egy friss előzetesben.

Ezekkel bővül július közepén az Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass a nagy nyári kánikulában is gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk a légkondi alatt gubbasztva. A következő pár hét alatt hat játékkal bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

E3 2021: PlayStation 5-re tart a The Medium

Az Xbox Series X/S hamarosan elveszti egyik exkluzívját, hiszen a Bloober Team legújabb horrorjátéka, az egyszerre két világban játszódó The Medium ősszel a Sony újgenerációs konzoljára is befut.

Úgy néz ki, PS5-re is jön a The Medium

A jelek szerint nincs már messze a The Medium PlayStation 5-ös változata, az amerikai korhatár-besorolásokért felelős ESRB legalábbis már bevizsgálta az új verziót, és az jó előjel szokott lenni.