Őrült VR-lövölde lesz a Captain Toonhead

  • Írta: gorien
  • 2020. október 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Captain Toonhead vs The Punks from Outer Space nem csak a címében ígérkezik őrültségnek. Ebben a színes-szagos VR-játékban mindenféle tornyokkal kell visszavernünk a punkok, dinók és kibercsirkék seregét.

A Teravision Gamesnek bizonyosan nem kellett a szomszédba mennie hülyeségért, amikor összehordták a Captain Toonhead vs The Punks from Outer Space sztoriját. Az emberiség sorsa egyetlen emberen, a rajzfilm-megszállott Elliot Salazaron múlik, amikor a World Treaty for Freedom (WTF) teljes védelmi alakulatát megsemmisítik. Elliot Captain Toonheadé lényegül, és felveszi a harcot a zsarnok Nikolas Voorhees cyberpunk seregével.

Ebben a VR-lövöldében a belsőnézetes fegyverforgatás tower defense-elemekkel keveredik: miközben folyamatosan sorozzuk az ellenséges punkokat és kibercsirkéket, taktikusan elhelyezett tornyokkal is kordában kell tartanunk az áradatot. A pályák során az Enercube-okat is meg kell védenünk, hogy aztán belőlük tartós fejlesztéseket vásárolhassunk.

A 2021 első felében megjelenő Captain Toonhead támogatni fogja a PlayStation VR-t, Oculus Riftet és Rift S-t, valamint a HTC Vive-ot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...