Little Nightmares II - szörnyekből nem lesz hiány

  • Írta: gorien
  • 2020. október 23.
  • Videó
Link másolása
Ha már a halloween a sarkon van, és mindenféle rém előmászik ilyenkor rejtekéről, a Tarsier Studios is úgy látta jónak, hogy az ijesztgetés ünnepét egy Little Nightmares II-előzetessel vezessék fel.

Legutóbb a Gamescomon találkoztunk a Little Nightmares II-vel, amikor egy negyedórás gameplay erejéig tekinthettünk bele a játékba. A Tarsier Studios groteszk szörnyekkel és az életükért küzdő gyerekekkel lakott világa jövőre tér vissza, és a legújabb előzetes is arról győzköd minket, hogy rémekből egyáltalán nem lesz hiány.

Az előző rész főszereplője, a sárga esőkabátos Six ezúttal nem egyedül száll szembe a Signal Tower sötét lakóival és halálos fejtörőivel, a Mono nevű fiú is segítségére lesz. Sőt, Sixnek is segítenie kell Monón, hacsak nem akar örökre felszívódni – a sorsuk egymástól függ. Útjuk során a Tanár, a Vadász és még jó pár megmagyarázhatatlan rusnyaság próbál majd véget vetni az életüknek.

A Little Nightmares II 2021. február 11-én fog megjelenni PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később a next-gen változat is befut a belőle, amire a jelengenerációs játéktulajok ingyenesen upgrade-elhetnek majd.

8.
8.
Darksiders84
#4: Na rosszul tippeltem mert 1 óra 49 perc a végigjátszás mondjuk nekem lehet több de egyszer neki ülve le van tudva igen gyorsan.
4.
4.
Darksiders84
Most 1500 Ft a storba az első része. Biztos megérné csak vajon mennyire rövid lehet kb 3 órás?
3.
3.
xSHx
Ha hasonlóan 2,5D s lenne, mint az Inside/Limobo akkor az egyik kedvenc játékom lehetne, mer maga az Artstyle közel áll hozzám, de a 3D mivoltából fakadó irányítási problémái (melléugrás) kiidegeltek. De ennek ellenére is hiány pótló cím.
2.
2.
Robilluma
Ennek a trailernek a végén is látható a TV Edition-nek nevezett gyűjtői kiadás telis tele minden jóval. Diorama, artbook, steelbook, zenei CD, pár matrica egy igazán jópofa TV dobozba csomagolva. Ahhoz képest h mennyi mindennel telespékelték, csak 20999 dodó a szett. Sztem nagyon megéri, nem véletlenül fogyott már el a konzolvilágnál előrendelésben az xboxon kívül minden platformra. Az alzán tudtam még lecsapni egy PS verzióra :D, azóta nem néztem. Talán van még náluk (akit érdekel).
Gyönyörű és nagyon hangulatos kis horrorgame lesz ez.
Rákukkantottam közben a konzolvilágnál és 13999 lesz a sima game, Switch-re 2 ezerrel drágább. PSre itt már az alapjáték is elfogyott :/ De ha 7k a difi a sima és a gyűjtői között akkor még inkább megéri az utóbbi, ha vki dobozosra vágyik - és nem ócsón akarja majd megvenni fél év múlva -.

Gyönyörű és nagyon hangulatos kis horrorgame lesz ez.
1.
1.
Darksiders84
Kíváncsi leszek mennyi lesz az ára így hogy lesz dobozos verzió szerencsére mert igazán egyedien hangulatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...