Little Nightmares II PC, PS4, SW, XBOXONE

A sárga esőkabátos lányka visszatér, és ezúttal még társasága is lesz.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

GC 2021: Megszépült a Little Nightmares II

A next-gen konzolok tulajai és a PC-s játékosok örülhetnek, tegnap ugyanis megérkezett a Little Nightmares II feljavított kiadása. Új fény-árnyék effektek és térhatású hangzás segíti a borzongást.

Amerikai toplista: ismét tarolt a Nintendo

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group februári összesítése, amiből kiderült, hogy a Nintendo termékei mind szoftver-, mind hardverfronton remekül teljesítettek.

Little Nightmares II - egymillió felett

A kritikusok magas pontozással, a játékosok pedig a pénztárcájukkal mondtak köszönetet a Tarsier Studios csapatának. A Little Nightmares II jókora mérföldkövet tudhat maga mögött: máris elkelt egymillió darab a hátborzongató játékból.

Nem csinál több Little Nightmarest a Tarsier Studios

Miután a fejlesztőcsapatot felvásárolta az Embracer Group, talán nem olyan meglepő, hogy a Tarsier Studios kiszállt a Little Nightmares-sorozat fejlesztéséből. Innentől kezdve a Bandai Namcón múlik, hogy mihez kezd a címmel.

Brit toplista: Mario és Bowser letarolt mindenkit

Aratnak mostanában a Nintendo Switch játékai az Egyesült Királyságban, így nem meglepetés, hogy a Super Mario 3D World + Bowser's Fury az első helyen kötött ki. Az már jóval érdekesebb, hogy a játék jócskán túlszárnyalta az eredeti premierjét is.

Little Nightmares II - hátborzongató a launch trailer

Már csupán holnapig kell várnunk a Little Nightmares II megjelenésére, de ez az egy nap igen hosszúnak ígérkezik. Addig is csekkoljátok le a játék utolsó előzetesét, ami alapos ízelítőt ad ebből a sötét világból!

Little Nightmares II teszt

Ameddig a szem ellát, mindent sötétség borít, egyedül csak az erdő alig hallható neszei jutnak el hősünkhöz. Mit sem sejtve indul el egy olyan kalandra, ami nemcsak az ő, de rajta keresztül a játékos életét is megváltoztatja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem számíthatunk hatalmas AAA-kategóriás premierekre, a kisebb projektek rajongói és a Switch-tulajok így sem járnak rosszul. Érkezik a Little Nightmares 2 és a Wii U-ról átportolt Super Mario 3D World.