Gears 5 - mit ígér a next-gen frissítés?

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 24.
  • Videó
Link másolása
A Gears 5-öt már az Xbox Series-konzolok premierjekor felfrissíthetjük majd a next-gen verzióra, a minap pedig érkezett egy trailer, amely bemutatja, hogy mit ígér nekünk az update.

November 10-én, az új Xboxok boltokba kerülésével együtt megkapja a next-gen frissítését a Gears 5 is. Az update több izgalmas újdonságot is magával hoz, hiszen nem elég, hogy felturbózza a látványt, és 120 fps-en pörgeti majd a multiplayert, de bevezeti a New Game+ lehetőségét, és a kampányt is újrajátszhatjuk úgy, hogy Dave Bautista feszít majd Marcus szerepében.

A The Coalition ezzel párhuzamosan megpendítette az amerikai IGN-nek, hogy még idén kiadnak egy sztorikiegészítőt a játékhoz, amit már eleve úgy terveztek meg, hogy kiaknázza az új masinák képességeit. A három-négy óra játékidőt ígérő pakkhoz egyelőre csak egy címet kaptunk, a Hivebusters elnevezés alapján pedig valószínűnek tűnik, hogy a Gears 5 Escape módjában szereplő karakterekről szól majd a történet.

64.
64.
Stranger
#34: A haknit a média csinálja és a fanboyok. Egyszerűen elmondták hogy kap extrákat az új verzió és mutattak róla videót. Milyen fasza a prevgenes változathoz képest. Eközben még meg sem jelent, akkor jóhogy ez a helyzet. Simán lehet hogy day1 már patch-elik is.
Senki sem mondta. De voltak nagy betűs remasterek is amik ugyan úgy patch-elve lettek az újdonságokkal PC-n. Ez meg nem remaster, csak simán kap pár extrát.
61.
61.
crytek
#60: Aki pc-s annak azért van elvárása mert ott nincsenek "limitek" konzolon elég tolják a gamet azt kész ott ha valami 30 fps de az többnyira 25-30 között ingázó akkor szopó van feltéve ha érzékeny az ember erre. PC-n ha ilyen van kattintasz kettőt a menüben és akár dupla sebességgel fut a játék....ott a 30 rohadt kevés főleg hogy a háztartások nagy részében még mindig a sima mezei 60hz-es monitorok vannak amik semmiféle g-sync /free snycet nem tudnak így 60 alatt úgy törik a kép mintha muszáj volna... Szóval pc-n vagy pc-s szemmel érthetőek az elvárások.. De ahogy látom most már a konzolosok is ezt kajtatják érdekes évekig jó volt a fos most hirtelen kell a 4k 60 mindenhol.... ki éri ezt :)
60.
60.
delphijos
#59: Én állandóan arról beszélek hogy Ha a minőség kerül szóba, és a PC, mindenki úgy beszél mintha SLI Titan lenne a gépében. Amikor valaki fujjolt hogy lesz olyan játék ami csak 30fps-el megy 4K-ban azt is szóvá tettem. ( Más kérdés hogy az már kevésbé tetszik hogy mondjuk a grafika rovására menjen az fps hajszolása ) Pont azt mondom hogy elég jók lesznek ennyi pénzért az új konzolok, nem kellenek az extrém elvárások pont azért mert ezek átlag PC-n se mennek... ugyanakkor mit mondtam szerintem arra sincs szükség ( pont ezért ) amit írtam, hogy nem is kell azt az illúziót se kelteni hogy drága, és igenis erősebb PC hardverekkel vannak egy szinten a konzolok. Mert aztán pont ezért jönnek az extrém elvárások. És erre nincs szükség.
57.
57.
crytek
#56: Ez a warez duma kb 15 éve volt menő...a pc ipar egyre nagyobb. Purdéjszar játékok is millios nagyságrendekbe fogynak úgy hogy még "béták" (early accessek)
Szóval a warezt már évek óta el kéne felejteni...
Amit írtam az amiatt lenne gáz mert a világ legtöbb pc-jében nem csúcs hw-ek ketyegnek..emiatt lehet leesne az állunk a látottaktól de nem véletlen nincs ilyen a kezdetektől nem éri meg "eladhatatlan" lenne..és nem a warez miatt.. ami only 3090-el futna értelmes sebességgel amúgy is minek szedné le bárki amikor nem is fut? :)
56.
56.
Oistrakh01
#55: +amit hozzátennék a sok warez miatt only pc-re fejleszteni nemhogy ilyen mindent kihasználó full full-t de még egy átlagos játékot sem éri meg fejleszteni.
55.
55.
crytek
#54: Magára veszi ,aki magára veszi nem érdekel...

Akinek van egy kis esze és kijárta a 8 általánost tud olvasni és érzékeli ami körülötte zajlik azoknak nagyon is tudnia kellene, hogy egy többszázezres pc (amiben csak a VGA dupla annyiba kerül mint az egész konzol) az soha nem lesz gyengébb azoknál.
És mégis a net tele van ilyen emberekkel akik melldöngetve jelentik ezt ki, felhozva példának ONLY ps-re megjelenő játékokat...lol
PC guru facebook csoportba érdemes csatlakozni ott van egy gyerek aki ezt olyan szinten tolja hogy direkt mindig visszaírok neki hogy olvasgatni tudjam a hülyeségeit eskü jobb mint bármely kabaré..

A konzolnak egyetlen egy előnye van a pc-vel szemben ami miatt az ami és ezt nem veheti el tőle semmi sem, hogy "egy adott rendszer" az egész. Nem 100000000000 fél konfig mint a pc ipar... Könnyebb rá fejleszteni és mivel egy egész a rendszer minden bitet ki tudnak belőle hozni..

Ezt pc-n nem tudod megcsinálni mert ha létezne egy ilyen cég ami kihasználná csutkára pl a 32GB ramot az 10900K-t és a 3090 erejét akkor minden konzol game elbújhatna szégyenében...de igen ám ez a cég azonnal a csődbe menne mert eladna a játékábal kb 5000db-ot....
A Crytek anno csinált ilyet hogy sok sok évvel meghaladta a grafika a korát only pc-n majdnem meg is szűntek...
54.
54.
delphijos
#53: Nem ezzel a részével van bajom, mert ez legalább ebben a pillanatban még igaz is ( nem tudjuk a PC-s verzió kap-e frissítést ) de az nem tetszik hogy ha burkoltan is de el akarja hitetni az emberekkel hogy a PC-s csúcs VGA-kal vetekszik a teljesítmény. Ez meg nem túl elegáns.
53.
53.
crytek
#51: Most a gen elején minden nüansznyi lehetőséget meg kell fogni mindkét oldalon (xbox-ps) Ezt meg csak úgy lehet ha tényleg van ami akár kicsit is eltér a konzol javára. Aztán ,hogy ezt azzal érik el hogy ezt a tükröződés effektet megkapja a series x (nem mellesleg manapság pc-n ilyet noname userek pakolnak új és ezer éves game-ekbe) az egy dolog...Ott van pl az nba amit mondtam (nem tudom most hogy van nem követem) de korábban a pc-s "gyengébb verziót" kapott és a konzolos volt a szebb (pedig a pc bírná bőven) ,de így döntöttek nyilván a konzolon klasszisokkal több fogy ezért leszarják a pc-s verziót és lehet plusszba "fényezni" hogy a konzolos a szebb..
Sajnos ez egy ilyen világ ilyen kis "trükkök" mindig lesznek
48.
48.
crytek
#47: Semmi logikus nem lenne benne. Ugyanis a MS évek óta órdítja a világba hogy ők leszarják min tolod csak tőül vegyek... ha psre veszed akkor is a ms-é lesz a nagy része..és lehet egy bethesda címet pl többen vesznek majd ps5-re meg sokkal több is lesz a bevétel (sőt biztos) mert boxon a többség game passozza majd őket.
Egy ekkora pénzcsapot a MS meg nem fog elzárni ,ha ezt akarná egy deka game-et se hoztak volna át pc-re sem.
47.
47.
Ps fanboy
#41: Szerintem ahhoz, hogy egy játékot exkluzívvá tegyenek és most nem Micro exkluzívra gondolok, hanem ténylegesen kizárólag konzol félére, ahhoz egy olyan játék kell, ami tuti, hogy eladja magát bármilyen masinán rövid idő alatt, mint a Sony féle címek. Jelenleg ilyen nincs a Micro-nak, ami olyan jó lenne, hogy egy gépen is visszahozná az árát és még kaszálnának is vele nem keveset. De a Bethesda felvásárlás után, meg úgy általában a Micro bizonyos fejlesztőcsapatok felszipkázása után szerintem majd lesz nekik is ilyen game. A kérdés az, hogy majd bemerik e vállalni vele a konzol exkluzívítást, legalábbis ez lenne a logikus.
46.
46.
Oistrakh01
#45: Remélem hogy jönni fognak hozzá AAA exkluzív játékot is, de ahogy látom Medium,Scorn gyenge b kategóriás cuccok fognak jönni hozzá egyenlőre, egy ami nagyon mellette szól hogy 14 hónapos gamepass ultimatet 14 ezer ft-ért fogok venni :)
45.
45.
#43: Nehogy aztan megsajnaljalak, hogy veszel Series X-et, ami ekkora traumat okoz neked ;-)
44.
44.
#41: Szerintem egyik gép sem jön kezdésnek olyan nextgen exkluzív játékkal, ami miatt azonnal a boltba kell rohanni. Többeket vélhetően inkább a Cyberpunk fogja érdekelni és esetleg új masinán akarják tolni - de az meg ugye multiplatform és bármelyik gépen elmegy.
41.
41.
Oistrakh01
#40: Ne általánosíts, egy pillanatig nem védte ilyennel kapcsolatban a sony-t sőt.. Én csak mindig szeretem az igazságot kimondani általában, most épp a series x-el kapcsolatban. Amit le is írok mégegyszer szégyen hogy az új gép mellé egy darab nextgen exkluzív játékot nem tudnak felmutatni.
40.
40.
Bluverkill
#39: Tudod érdekes hogy sok ilyen ember van mint te... Akik szerinte ez semmi. Persze ugyan ezek az emberek megvédték a Sony-t amikor pénzért adja a feljavított Spider-Mant és még nem is lehet külön megvenni.. Egyébként azt remélem tudod hogy a Miles Morales egy DLC lett volna...
34.
34.
crytek
#31: És ki mondta azt hogy a pcs megkapja? Ha megkapná nem lenne ekkora hakni körülőtte hogy szebb a konzolos mint a pcs...
33.
33.
Oistrakh01
#27: Légy hű a nevedhez öcskös, 4 címet ha végig viszel x-en ami exkluzív AAA játék és ennyi láttál is mindent.
31.
31.
Stranger
#21: De ki mondta, hogy a PC-s változat nem kap patch-et? Még nem jelent meg a nextgen Gears 5.
Egy csomó játék kap frissítést és ezzel majd a PC-s verzió is, ilyen volt a mostani generáció. Witcher 3, Cyberpunk is kap majd nextgen változatot és nem hagyják úgy a PC-s verziót, nem sok értelme lenne.
29.
29.
Harcos Pisti
#28: Nem politizálok! Köll mind a kettő, sőt ha időmilliomos lennék lenne egy switchem is de sajnos nem vagyok
28.
28.
Őrnagy
#27: Ilyen nincs, már ne haragudj. Válassz egy oldalt, és attól kezdve gyalázd a másik oldalt! Ez így szokás, ok?
:)
27.
27.
Harcos Pisti
#25: Bocsesz, hogy beleszólok de nyilván a Micro a magamfajta emberkèknek "kedveskedik" az upgradelt játèkaival akik most készülnek xboxot venni! Igen ez lesz az első Xboxom de lesz majd később PS5 is!
25.
25.
Oistrakh01
Miles morales only on ps5,Demon souls only on ps5,Godfall only ps5 and pc.
Mielött baromságokat dumálsz hogy crossgen így meg úgy elötte tájékozódj!
Ezek mind nextgen játékok ha akarsz ezekkel játszani kell hozzá egy ps5,kivéve a godfall ami szintén nextgen, csak pc-re is elérhető lesz.
Úgyhogy a Microsoft tényleg büszke lehet erre a last genes gears 5 re,de ettől még nem lesz nextgen játék.
9.
9.
csoki0619
#8: Jó hallani h van akinek tetszett a MP 3.
Ritkán játszok végig egy játékot többször, de azt már vagy 3-szor végigtoltam. Legnehezebb fokozaton azért nem kicsit szivat a játék, minden enemy olyan pontosan lő, mint akinek uzi volt a jele óvodába.:-D
8.
8.
manderel
#7: Részemről a Max Payne 3 a best "kover shooter", de hát igen, már az is 8 éves..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...