Game of the Year Editiont kap a Sekiro

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 25.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan egy jókora frissítés érkezik a FromSoftware legutóbbi játékához, a Sekiro: Shadows Die Twice-hoz, aminek örömére a kiadó egy Game of the Year Editionbe csomagolja az akció-RPG-t.

Már jó ideje tudjuk, hogy egy méretes frissítés fog érkezni októberben a Sekiro: Shadows Die Twice-hoz, most azonban az Activision azt is bejelentette mellé, hogy a játék - az update-tel együtt - egy bővített kiadás formájában is kapható lesz, amely digitálisan, illetve fizikai hordózón is elérhető majd.

A kiadás elnevezésétől nem kell megijedni: a frissítés mindenki számára ingyenesen elérhető lesz október 28-tól egy letöltés után: így azok a játékosok is élvezhetik majd a boss challange játékmódot, az új skineket, valamint a játékosstatisztikákat, akik már megvásárolták Wolf kalandját.

A Sekiro: Shadows Die Twice PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, Google Stadiára a tervek szerint az idén ősszel érkezik majd valamikor. A Game of the Year-frissítés újdonságai természetesen az összes platformon elérhetőek lesznek.

2.
2.
DragonBleacPiece
várom a frissítést..egy kis ráfizetéssel elcseréltem a slimem egy prora, és sírni tudnék az örömtől, nincs az az őrületes frame pacing és 2 nap alatt végigvittem hétvégén :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...