Battletoads - több mint egymillióan próbálták már ki

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 27.
  • Biznisz
Kicsivel több mint két hónappal ezelőtt tértek vissza a bunyósbékák a 26 évesre nyúlt pihenőjük után PC-re és Xbox One-ra. A most kiadott számok alapján a hosszú szünet ellenére is nagyon sokan voltak kíváncsiak a varangyokra.

Augusztus végén mi is górcső alá vettük a Battletoads 2020-as epizódját, amit csak ajánlani tudtunk egy jó kis délutáni couch coop programnak. Úgy látszik, másokat sem rettentett el a megváltozott képi stílus, ugyanis már több mint egymillióan töltötték le és próbálták ki a Dlala Studios játékát.

Nem titok, hogy ez nagyban köszönhető annak, hogy a Battletoads már a megjelenés napjától az Xbox Game Pass részeként is elérhető PC-n és Xbox One-on egyaránt - így jóval több játékoshoz tudott eljutni a brawler, ha máshogy nem, egy kipróbálás erejéig.

Az új trailerrel együtt publikált blogposztból az is kiderült, hogy a hírhedten nehéz beat 'em upban 80 037 506 alkalommal patkoltak el a játékosok, aminek több mint a fele - nem meglepő módon - a turbómotoros szekvenciáknál elszenvedett balesetekből jött össze. Azonban ez sem vette el a kedvüket, hogy a játék első bossfightjában 1 562 508-szor mossák fel a padlót Porkshankkel. Valamint a csapatmunkára sem lehet panasz, hiszen 2 880 267 alkalommal segítették fel a földről a játékosok a brekibajtársaikat.

Érdemes még megjegyezni Fuzzyness speedrun-eredményeit, aki 100 százalékos teljesítés mellett, Tadpole nehézségi fokozaton mindössze 1 óra 38 perc 51 másodperc alatt játszotta végig a játékot.

4.
A Pulyka
#3: A Battletoads-ba nem is a harcok voltak nehezek, inkabb az az ominozus tunel palya, ahol ha ketten mentetek, inkabb sokkal zavarobb volt.
3.
Yanez
#1: Ezek a játékok anno, mint a Battletoads, Double Dragon, Contra, stb, inkább két játékosra voltak kitalálva. Hiába játszott vele egyedül az ember, az ellenfelek száma ugyanannyi volt. Tiszta idegbaj egyedül belevágni ilyesmibe.
2.
A Pulyka
#1: Detto. Meg a ninja gaiden. Ettol a kettotol agyfaszt kaptam.

Egyebkent ha jol emlekszem, ezt a jatekot az ms meg valamikor a gen elejen bereklamozta,mint a kovetkezo sikeres exkluzivjukat. Latom meg mindig probaljak eladni, szerintem a kov gen vegeig osszejohet akar a 2 misi is.
Csak hogy mar en is bekohogjek valami okossagot :)
1.
Turley
Hát az eredeti battletoads volt az egyetlen játék amitől annyira ideges lettem gyerekként, hogy önként hagytam abba és mentem ki inkább levegőre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...