Battletoads (2020) PC, XBOXONE

Könyörögtünk érte, hát megkaptuk!

Battletoads - több mint egymillióan próbálták már ki

Kicsivel több mint két hónappal ezelőtt tértek vissza a bunyósbékák a 26 évesre nyúlt pihenőjük után PC-re és Xbox One-ra. A most kiadott számok alapján a hosszú szünet ellenére is nagyon sokan voltak kíváncsiak a varangyokra.

Battletoads teszt

Hosszúra nyúlt pihenőjük után visszatértek a bunyós békák, akik teljesen megújult külsővel, de a motorikus reflexet azonnal beindító játékmenettel osztanak ki jó néhány pofont - ezúttal PC-n és Xbox One-on.

Major Nelson interjúja a bunyós békákkal

A Battletoads harci békái 26 éves kihagyás után tegnap visszatértek a képernyőinkre, és ennek örömére most egy videóinterjúban mesélik el az xboxos divízió egyik legismertebb figurájának, hogy miért is az ő rebootjuk a legmenőbb.

Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!

Battletoads - ismerkedj meg a békákkal!

Már csak napok kérdése, és a 26 éves pihenésük után újra itt lesznek a bunyós békák, hogy ismét kiosszanak pár pofont, csak ezúttal már modern köntösben. A legújabb előzetesben most őket ismerhetjük meg közelebbről.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A négynapos hétvégén sem maradunk játékok nélkül, a következő napokban is érkezik néhány olyan cím, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Lássuk a heti játékmegjelenések listáját!

Dátumot kapott a Battletoads

Vége a várakozásnak, augusztusban végre visszatérnek a bunyós békák! A Rare klasszikus beat 'em upja teljesen új köntösben éled újra, de a pofonok pont akkorát csattannak, mint régen. Csekkoljátok le a legújabb előzetest!

GC 2019: Nézzünk bele az új Battletoadsba!

A Microsoft sokáig viccet csinált belőle, később azonban beadta a derekát, és úgy döntött, hogy tényleg feltámasztja a Rare huszonnyolc éves klasszikusát. Most nyolc percen keresztül csodálhatjuk, milyen az új Battletoads.

E3 2019: Ismét visszatért a Battletoads

A tavalyi beharangozó után várható volt, hogy ismét megmutatja magát a Battletoads. Az 1991-es beat 'em up-klasszikus újragondolása sok új játékelemmel, köztük háromfős helyi kooperatív móddal érkezik.

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.