PlayStation 5 - íme, az első kicsomagolós videók

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 27.
  • Videó
Link másolása
Azokban az országokban, ahol elsőként debütál a PlayStation 5, a sajtó már közelebbről is szemügyre vehette az új konzolt, az imént pedig az első látnivalóikat is közzétehették a témában. Nézzünk néhány bemutatót!

Lejárt az embargó, így a sajtó azon része, amelyik már rátehette a mancsát a PlayStation 5-re, közzétette az első benyomásait az új konzol kapcsán. Szándékosan nem linkelünk és ágyazunk be ide mindent, ajánljuk inkább a Gematsu összefoglalóját a témában - mi csak néhány példát emelünk ki alább.

Az efféle anyagok közül természetesen nem hiányozhatnak a kicsomagolós videók, a GameSpot például így hámozta ki a gépet és a DualSense kontrollert a dobozából:

Ha már kontroller, érdekességképpen muszáj megmutatnunk, hogy az irányító markolatát milyen mintázattal csúszásmentessé:

Természetesen a kicsomagolást követően az összehasonlító anyagok sem maradhattak el, ezek alapján pedig ideje beismerni: a PlayStation 5 egy óriási behemót lesz.

A fenti videó mellett pedig érdemes meglesni a The Verge fotós összeállítását is a next-gen gépekről - itt egy kis ízelítő belőle:

A mélyebb bemutatókra tehát még várni kell, ahogy játékfronton sem tudunk sok újdonsággal szolgálni. A sajtó egyelőre csak a konzol mellé csomagolt Astro's Playroomot mutathatta be, amely a DualSense képességeit hivatott szemléltetni.

Íme, egy kis gameplay belőle:

A PlayStation 5 nálunk november 19-én kerül boltokba.

22.
22.
ADMlN
A konzol egy ormótlan nagy förtelem, de a kontrollerről nagyon pozitív véleményeket olvastam, főleg az adaptive trigger-ek kapcsán. Ez az első dolog ami hypeol a PS5-re.
19.
19.
Fata Morgana
#18: -1 l.
Milyen jó hogy van szerkesztési lehetőség, ja nincs.:(
18.
18.
Fata Morgana
#8: Amint lesz belőle slim verzió már veszem is meg, addig ell leszek a PS4-el és az XsX-el.:)
16.
16.
DarkLord
#15: Nem, én kivétel vagyok, minden napom jó ez van :D
15.
15.
godach
#14: Pár cikk alatt néztem a kommentjeid. Igen szar napod lehetett. :D
14.
14.
DarkLord
Jajj , de szééép, ja nem! :D Olyan, mint az OBI-ban az a gagyi elektromos hősugárzó, bár lehet ez is tolja, majd a játékok alatt a meleget téli hideg estéken mellékucorog a család Apa játszik a gyerekek meg a gép mellett melegszenek így mindenki jól jár végülis :D
13.
13.
Fata Morgana
Ez egy kicsit normálisabb kicsomagolós vidi mert legalább a tartozékokat is mutatja.

https://youtu.be/rWFYTFrWBv0
8.
8.
mamgu
Megvárom még lesz kisebb, meg terepszínű, meg amihez adnak vr bilit is egyből.
2.
2.
Yanez
Ekkora kufferbe mindent belepakoltak, ami csak lehetett. Képzelem majd a slim model milyen kis citromseggű lesz mellette!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...