Decemberben jönnek az EA next-gen sportjátékai

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Sokan arra számítottunk, hogy az Electronic Arts már az újgenerációs konzolok rajtjára elkészül a sportjátékai frissített változataival, ezek azonban végül csak decemberben fognak megjelenni.

Az Electronic Arts idei sportjátékai közül csak a FIFA 21 és a Madden NFL 21 kap dedikált next-gen verziót, azonban ezek lekésik az új konzolok premierjeit, és csak december 4-én fognak boltokba kerülni. A cég szerint ezek a kiadások gyorsabb töltési időket, és szebb látványt ígérnek.

Jó hír, hogy a PS4-es és Xbox One-os változatok játékosai ingyenesen frissíthetnek majd a PS5- és az Xbox Series-verzióra, igaz, egy jókora megkötéssel: erre addig kapunk lehetőséget, amíg megjelenik a FIFA 22 és a Madden NFL 22.

A korábbi hírekkel ellentétben nem számít majd, hogy milyen formában vásároljuk meg a játékot, a digitális és a dobozos kópiánkat is tudjuk frissíteni. A legtöbb esetben ez kimerül annyiban, hogy a fiókunkhoz hozzácsapják az adott cím next-gen kiadását is, egyedül akkor lesz körülményesebb a folyamat, ha lemezen vettük meg az anyagot, a konzolunkban viszont már nincs Blu-ray-meghajtó: ez esetben az EA ügyfélszolgálata segít a validálásban.

Nem árt tudni, hogy a mentéseinknek csak egy részét mozgathatjuk a konzolok között, így a FIFA esetében az Ultimate Team és a Volta módok eredményeit vihetjük tovább, míg a Maddennél az Ultimate Team, a Face of the Franchise, a Franchise és a The Yard módok adataival sáfárkodhatunk - azokat viszont oda és vissza is pakolgathatjuk, így később sincs akadálya, hogy visszatérjünk az előző generációs változatokhoz.

11.
11.
Ooorky
#9: Kliensben néztem.
Akkor motmár én is szomcsi vok :-(
9.
9.
Drraco
#6: December 10 van Gog-on is már. (weblapon, a kliensben nem néztem.)
8.
8.
Yanez
#7: Senkinek nem hiányzik egy 3-ik világháború.
7.
7.
Gerzson95
Nem merik kiírni az oldalra hogy csúszik a cyberpunk? XD
6.
6.
Ooorky
Gog-on még mindig november 19. van.
5.
5.
DarkLord
4.
4.
Kovbaj
#3: Most néztem más oldalakon, pedig xbox series x hez novemberi vételnek nagyon őrültem volna. Ugy látszik marad a Cod vétele.
2.
2.
Kovbaj
#1: Ugye csak viccelsz.
1.
1.
Yanez
Most már a CP2077 is csak decemberben jön. 21 nappal elhalasztották... megint. Ki hitte volna, miután már arról is volt hír, hogy aranylemezre került!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...