Atlas Rogues címen támad fel az Atlas Reactor

  • Írta: gorien
  • 2020. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Valószínűleg senki sem hibáztatna, ha nem jutna egyből eszedbe, mi is volt az Atlas Reactor. A Trion Worlds négy évvel ezelőtt megjelent játéka érdektelenségbe fulladt, és lelőtték, új címen, újfajta megközelítéssel azonban feltámadni látszik.

A Trion Worlds 2016-ban dobta piacra az Atlas Reactort, amelyben az XCOM-féle körökre osztott harcok az Overwatch-féle figurákkal találkoztak. A játék sosem jutott el túl nagy közönséghez, oda-vissza váltott a fizetős és a free-to-play modell között, tavaly pedig végül lehúzta a rolót az érdeklődés hiányában. Most azonban a Gamigo Group kiadói segédletével újra megpróbálkoznak a játékkal, ezúttal Atlas Rogues néven.

Az Atlas Reactor egyik alfaváltozatára alapozva ezúttal is egy körökre osztott játékot kapunk, ám nem PvP, hanem co-op megközelítéssel. A feladatunk Atlas városának védelmében mindenféle szabadúszó fegyverhőst harcra fogni, hogy időben megszerezzük a gonosz megavállalatoktól a felrobbanással fenyegető Reaktor kulcsát.

Atlas azonban egy időhurokban ragadt, amely addig ismétlődik, amíg a játékosok meg nem tudják akadályozni a robbanást – ez hozza be a játékba azokat a roguelite-elemeket, amelyekre az új cím utal. Minden egyes hurokkal fejlettebbek lesznek a harcosaink, és újfajta történésekhez tudunk majd hozzáférni általuk.

Az Atlas Rogues ugyan csak jövőre fog megjelenni PC-n (a Steam és a Glyph polcain), de november 18-tól már kezdetét veszi a Steamen az early access időszaka. További információkat a játék weboldalán találhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...