Demót kapott a Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Írta: szlav
  • 2020. október 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Hyrule Warriors: Age of Calamity csak november 20-án kerül a boltok polcaira, de a Nintendo már most megelőlegezett egy keveset a játék elejéből. A Switch-tulajok az eShopban megtalálják a próbaverziót.

A Nintendo nem rendezett nagy csinnadrattát, minden előzetes bejelentés nélkül dobták fel az eShopra a Hyrule Warriors: Age of Calamity demóját. A próbaverzió a játék első fejezetét mutatja be, az pedig kimondottan jó hír, hogy az itt elért játékállásunkat szabadon folytathatjuk majd a teljes változat megjelenésekor.

A Hyrule Warriors: Age of Calamity november 20-án jelenik meg kizárólag Nintendo Switchen.

1.
1.
Ooorky
Kicsit off, de megy itt (is) a hőbörgés, hogy ps meg xbox, közben megint lemaradok egy Nintendo játék premierjéről, mivel nem rendeltem elő (Pokemon Sword-ot mondjuk hiába rendeltem elő 2 hónappal, az üzlet se kapott...) és csak várólistára tudok feliratkozni a ma megjelent Pikmin 3-nál...
Game & Watch Super Mario-nál is lóg a levegőben, hogy kapok vagy sem, mivel bejelentés után 1 nappal rendeltem és csak 2. körös vagyok. Ráadásul abból nem lesz több, amit most behoznak az már most aranyáron árulják vaterán a "szerencsések".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...