PlayStation 5 - élőszereplős reklámvideó érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. október 29.
  • Videó
Ez már hivatalosan is az utolsó hajrá, már csak hetekre vagyunk az új konzolgeneráció megjelenésétől. A Sony egy új élőszereplős reklámmal buzdít minket arra, hogy a PS5 társaságában fedezzük fel az ismeretlent.

Láthattunk már rengeteg trailert és gameplay-videót a novemberben érkező játékokról, ezt pedig a Sony marketingcsapata is tudja - valószínűleg ezért döntöttek úgy, hogy teljesen más megközelítéssel készítik el a PlayStation 5 debütálását felvezető utolsó reklámfilmet. Az élőszereplős videó legfőbb motívuma azokban az új kihívásokban és kalandokban ölt alakot, melyeknek mi is részesei lehetünk az új generációban.

A PlayStation 5 és a PlayStation 5 Digital Edition november 19-én kerül a boltokba.

87.
Ps fanboy
Nekem van egy alig használt nem lopott ha érdekel. :D
86.
Ps fanboy
#77: Vérig vagyok sértve. :(
:D
85.
hajbel
#84: Az szar, meg Detroit is, meg az összes többi is, Animejetix megmondta, hogy csak a Zelda meg a Szupermárió ér valamit, az összes többi rakásszar.
84.
frankdelgado
#83: És a HZD hol maradt? :)
83.
JackBauer7
#78: Látszik, hogy lövésed sincs PS témában. Mondj már ehhez hasonló címeket Xboxra vagy Switch-re, amik megközelítik ezen játékok sikereit! The Last of Us, Uncharted, Spiderman, Days Gone, God of War...
78.
Animejetix
Xbox meg PS, egyik kutya másik eb, de az exkluzívok viszont igazán csak a Nintendora vannak ... Hihetetlen hogy tudjátok verni a nyálatokat 1-1 belsős címre, az összes többi meg multiplatform... Kb 99%-ban..
77.
Oistrakh01
Mivel eladtam az egy darab konzolom kb. 2 hónapja, így muszáj vennem series x-et de ez a kezdő kinálat gyalázatosan sz@r x-en. Pedig eszem ágában nem volt csak és kizárólag ps-t akartam venni,de az hogy Magyarországot ennyire semmibe venni az 1000db érkező konzollal kicsit felháborító.
76.
Kawada
#75: Nem. Azon hisztizek, hogy mit hisztizel azon, hogy más mikor vesz meg egy nyamvadt konzolt, és melyiket. :)
75.
frankdelgado
#74: Most te meg azon hisztizel, hogy èn mit hisztizek azon, h a többiek hisztiznek? :)
74.
Kawada
#73: Ez gondolom félrement. De hogy a témátokhoz is szóljak:
- a series xhez képest kb. 3-szor annyi új és exluzív játék jelenik meg ps5-re. És a hisztis picsa felfogásnak ezek lehet semmik, valóságban lényegesen erősebb launch cím felhozatal, mint ami pl. volt a 4-nek. Vagy a Demon's souls és a miles morales önmagában vásárló indok sokaknak.

Ezt úgy mondom, hogy kurvára eszem ágában sincs venni ps5-öt nagyjából a god of war 2-ig, de pl. boxot még ennyire se. De akárhogy is, szerintem engedjük már meg a parasztoknak, hogy eldönthessék kell-e nekik ps5 launchkor, kell-e nekik series x vagy inkább megisznak egy láda sört... Faszt kell ezen rugózni és hülyezni a másikat a döntése miatt, minden kurva ps5/xbox hír alatt, minden nap, az év 365 napján. Jobb lesz ettől valami?
73.
frankdelgado
#71: Ès mègis szétkapkodtàk az agyhalottak, akinek meg nem jutott, telesírja a netet. Vagy megveszi 300k èrt a jófogàson üzèrkedő hitvàny fèrgektől. Mindezt azèrt, mert majd 2 èv múlva jönnek rà jó jàtèkok.

https://images.app.goo.gl/3g1YsDGzGvY63L4u8
72.
hajbel
Nem értem, hogy miért kell a Sonyt vegzálni. Igaz, hogy nincs elég gép, de legalább cím sincs amivel érdemes lenne játszani.
https://tenor.com/GwPo.gif
71.
Kawada
#69: https://media1.tenor.com/images/e2dad8495cfa7eee347c54ddc8d5d3f1/tenor.gif?itemid=17180217
69.
Oistrakh01
#68: Tételesen sorold fel azt az 5 félre gépelésem.
68.
Kawada
#67: Hát persze. Én is 4-5 billentyűt szoktam félreütni. Amúgy vesszőket is helytelenül teszel/nem teszel. Amit én leszarok, csak legalább ne állj bele helyesírás ürügyén másba így...
67.
Oistrakh01
#66: Elütni más mint folyamat szarul használni szavakat..
66.
Kawada
#65: Különösen kurva gáz, ha olyan teszi, akinek szintén nem sok köze van a helyes nyelvhasználathoz. "Dolgozól"... Dzsízösz!
65.
Vis Major
#63: Most is csak próbálod elbagatellizálni a dolgot, érdemi válasz nincs tehát jön a helyesírás. Ez kb 15éve volt "divat", ma már "ciki" ezzel terelni a témát.
Válasz persze most sincs a témával kapcsolatban
64.
MűszálasLőrinc
Reklam mikozben az elorendelok is igeretet tesznek majd a fa ala .
Ezek forditva ulnek a lovon.
63.
Oistrakh01
Természetesen csak viccelek :D Vis Major amíg nem tudsz helyesen írni,addig nem szeretnék veled beszélgetni.
61.
Turley
#59: Az szép tesa, lvl 1 empátia, hogy ne mondj ilyen undorító marhaságot
60.
Vis Major
#59: Nem. De dolgoztam. Bár szerintem ehez nem kell/kellenne ott dolgozni, csak egy kis józan paraszti ész illetve logika kellenne ahoz hogy az ember megértse.
Válaszolni még mindig nem tudsz, csak személyeskedni meg vigyorogni.
59.
Oistrakh01
#57: Inkább 300-at dolgozzanak csak nekem legyen gépem :)) Gondolom kint németben te is valami szalagsoron dolgozól azért viseled szíveden a Gyártósorokat ennyire:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...