PlayStation 5 - élőszereplős reklámvideó érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. október 29.
  • Videó
Link másolása
Ez már hivatalosan is az utolsó hajrá, már csak hetekre vagyunk az új konzolgeneráció megjelenésétől. A Sony egy új élőszereplős reklámmal buzdít minket arra, hogy a PS5 társaságában fedezzük fel az ismeretlent.

Láthattunk már rengeteg trailert és gameplay-videót a novemberben érkező játékokról, ezt pedig a Sony marketingcsapata is tudja - valószínűleg ezért döntöttek úgy, hogy teljesen más megközelítéssel készítik el a PlayStation 5 debütálását felvezető utolsó reklámfilmet. Az élőszereplős videó legfőbb motívuma azokban az új kihívásokban és kalandokban ölt alakot, melyeknek mi is részesei lehetünk az új generációban.

A PlayStation 5 és a PlayStation 5 Digital Edition november 19-én kerül a boltokba.

87.
87.
Ps fanboy
Nekem van egy alig használt nem lopott ha érdekel. :D
86.
86.
Ps fanboy
#77: Vérig vagyok sértve. :(
:D
84.
84.
frankdelgado
#83: És a HZD hol maradt? :)
83.
83.
JackBauer7
#78: Látszik, hogy lövésed sincs PS témában. Mondj már ehhez hasonló címeket Xboxra vagy Switch-re, amik megközelítik ezen játékok sikereit! The Last of Us, Uncharted, Spiderman, Days Gone, God of War...
78.
78.
Animejetix
Xbox meg PS, egyik kutya másik eb, de az exkluzívok viszont igazán csak a Nintendora vannak ... Hihetetlen hogy tudjátok verni a nyálatokat 1-1 belsős címre, az összes többi meg multiplatform... Kb 99%-ban..
77.
77.
Oistrakh01
Mivel eladtam az egy darab konzolom kb. 2 hónapja, így muszáj vennem series x-et de ez a kezdő kinálat gyalázatosan sz@r x-en. Pedig eszem ágában nem volt csak és kizárólag ps-t akartam venni,de az hogy Magyarországot ennyire semmibe venni az 1000db érkező konzollal kicsit felháborító.
65.
65.
Vis Major
#63: Most is csak próbálod elbagatellizálni a dolgot, érdemi válasz nincs tehát jön a helyesírás. Ez kb 15éve volt "divat", ma már "ciki" ezzel terelni a témát.
Válasz persze most sincs a témával kapcsolatban
63.
63.
Oistrakh01
Természetesen csak viccelek :D Vis Major amíg nem tudsz helyesen írni,addig nem szeretnék veled beszélgetni.
62.
62.
Yanez
61.
61.
Turley
#59: Az szép tesa, lvl 1 empátia, hogy ne mondj ilyen undorító marhaságot
60.
60.
Vis Major
#59: Nem. De dolgoztam. Bár szerintem ehez nem kell/kellenne ott dolgozni, csak egy kis józan paraszti ész illetve logika kellenne ahoz hogy az ember megértse.
Válaszolni még mindig nem tudsz, csak személyeskedni meg vigyorogni.
59.
59.
Oistrakh01
#57: Inkább 300-at dolgozzanak csak nekem legyen gépem :)) Gondolom kint németben te is valami szalagsoron dolgozól azért viseled szíveden a Gyártósorokat ennyire:D
58.
58.
Vis Major
#56: Először, személyeskedés helyett válaszolhatnál is ahelyett hogy "vigyorogsz" csak nem tudod min. Szóval?; miért a k. a. A sony-nak?
57.
57.
Vis Major
#55: Szövegértelmezés megy? A nyugat csak egy példa volt a többi régióhoz mérten.
Például az hogy amikor a gyártósor kapacitása 20-60% csökken akkor hogy várhatja el egy ember, hogy az ott maradt dolgozók termeljék ki a kiesést?! 1hónapban mindenki dolgozzon 192-256órát ugye?
56.
56.
Oistrakh01
55.
55.
Ooorky
#54: Mi köze a nyugati munkások szabadságolásának a FoxConn kínai/vietnámi/indiai gyártósorain készülő konzolokhoz?
54.
54.
Vis Major
#42: Trollkodás nélkül kérdezem; miért a k.a. a sonynak? Hónapokkal ezelőtt elmondták hogy a covid miatt nem fognak tudni kellő mennyiséget legyártani.
Csak amerikában 12óra alatt érkezett annyi előrendelés, amit a ps4 3hónap alatt tudott összehozni.
Dolgoztál már életedben? Szerinted milyen egy gyártósoron?
Ha igen, akkor persze te kishazánkból indulsz ki. De felvilágosítanálak, hogy fejletebb országokban, vagy éppen a hanyatló nyugaton nem érzik meg ha elmennek pár hét fizetetlen szabadságra.
Én például egész áprilisban fizetetlen szabadságon voltam (németország) a covid miatt. Nagymamám 78éves tüdőembóliás, gyenge. Elkapja.... kb 100% hogy belehal.
Szerinted hányan voltak ugyanígy szülők, nagyszülők, kisgyerekek miatt akik ugyanezt tették? Szerinted hány olyan cég van akik azt mondták hogy akik egy háztartásban élnek veszélyeztetett hozzátartozóval azok otthon maradhatnak és a cég ugyanúgy fizeti a bér 60-80%-át? (Mert ilyen is van nem egy, itt németben is)
Hogy a micro miért tudott 3X annyit? Talán mert 3X akkora keret sem vágja földhöz, ha 3X annyi céget bíz meg a konzol gyártásával.
És Te aki alapból ps-t venne, most azt mondja mert várni kellesz akkor inkább Xbox-ot vesz, és a k anyukájukat ezért?
Őszintén, noooormális vagy? Egy szaros konzolról beszélsz ember.
53.
53.
Ooorky
Az igen.
Mondjuk az én 25-ös kommentem miért maradt meg nem értem.
52.
52.
Turley
#9: Hát ez nem válasz a kérdésemre, de kösz a bölcseletet
51.
51.
Nothing
#42: Tudod, a mennyiség nem mindig jár kéz a kézben a minőséggel.
Sőt...
49.
49.
Csoki80
Milyen kis agresszívak itt az emberkék, a kis japók terjesztik ezt a ps-el XD
42.
42.
Oistrakh01
A víz soha nem fog összekeveredni az olajjal.
Ettől függetlenül a K@rva anyját a Sony-nak hogy ilyen kevés gépet tudtak legyártatni, míg a microsoft 3x annyit és ez miatt lesz series x-em..
41.
41.
szlav
Srácok, örülünk neki, hogy ennyi szociológust és politológust vonz az oldalunk, de jó lenne, ha nem minden második cikk alatt ez menne. Tegyünk pontot a végére, rendben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...