Jövőre kapjuk csak meg a The Ascentet

  • Írta: gorien
  • 2020. október 29.
  • Csúszás
Link másolása
A Neon Giant cyberpunk szerepjátéka eredetileg még idén befutott volna, de az alkotói áttolták 2021-re a megjelenést. A hír mellé kárpótlásként azért érkezett egy videó, amelyben a fejlesztők mutatják be a ránk váró, disztópikus világot.

A The Ascent a májusi Inside Xboxon mutatkozott be, szinte azonnal pedig egy hosszabb gameplay is körvonalazta, mire számíthatunk a Neon Giant alkotásától. A csapat friss bejelentése nyomán tudjuk, hogy ugyan nem lesz az Xbox Series X nyitócímei között a játék, de a 2021-es megjelenés már biztos.

A játék egy cyberpunk disztópiába kalauzol minket, egy metropoliszba, amelyet az Ascent Csoport óriásvállalat tart fenn és üzemeltet. Amikor a cég csődbe megy, kitör a káosz, és itt kerülünk mi is a képbe, Egyedül, de akár négyen is együtt játszhatunk majd ebben az akció-szerepjátékban, ahol a legutolsó kibernetikus kiegészítőig meghatározhatjuk majd karakterünk felszerelését.

A The Ascent PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re jelenik majd meg, illetve már első nap bekerül az Xbox Game Pass játékai közé.

5.
5.
kanguru
Az egy dolog, hogy jol nez ki de hogy 11fos csapattol sok jatekora, tartalom legyen benne azt erosen ketlem.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Hát cyberpunk, de szerintem ennyi, másban azért annyira nem hasonlít. Maguk a cyberpunk játékok meg alapvetően eléggé hasonlítanak, van egy dizájn séma, amire ezek a címek fel vannak fűzve.
3.
3.
Mintha már láttam volna hasonló játékot Satellite Reign néven néhány éve...
Lehet hogy jó lesz, de azt nem lehet mondani hogy rettentő eredeti az ötlet...
2.
2.
Gykrizsi
Nagyon király lesz, várom. Baromi jól néz ki.
1.
1.
ABorealis27
Ez még mindig baromi jól néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...