The Ascent PC, XBOXONE, XSX

Kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték.

The Ascent - launch traileren a Cyber Heist DLC

Az évszázad tolvajmelója vár ránk a The Ascent legújabb sztorikiegészítőjében. Megjelent a Cyber Heist DLC, csekkoljátok le az utolsó kedvcsinálóját!

DLC-ben folytatódik a The Ascent története

Egy seregnyi rosszfiúval, szikrázó kardokkal és az évszázad rablásával folytatódik a The Ascent sztorija. A remek akció-szerepjáték DLC-jére nem is kell sokat várnunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a következő napokban talán kevésbé tempósan érkeznek majd a friss címek, így is akad olyan játék, amire érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk!

Hivatalos: PlayStationre is megjelenik a The Ascent

A Curve Games hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, és valóban megjelenik PlayStation-konzolokra a The Ascent. Ráadásul már nem is kell sokat várnunk a premierre!

PlayStationre is megjelenik a The Ascent?

A The Ascent a Microsoft támogatását élvezve kezdetben csakis PC-re és Xbox-konzolokra jelent meg. Valószínűleg hamarosan lejárhat a platformra vonatkozó exkluzivitás, mert árulkodó jelei vannak a playstationös premiernek.

The Ascent - jönnek az ingyenes és fizetős tartalmak

A svéd Neon Giant a megjelenés után sem hagyja magára első játékát, a The Ascentet, így már idén is több érdekességgel bővül majd az akció-szerepjáték, és a mostani ütemterv szerint jövőre sem maradunk újdonságok nélkül.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

The Ascent teszt

A The Ascent Group rabszolgájaként minden nap ugyanolyan. Aztán váratlanul a bolygó legnagyobb megacége ismeretlen okokból leáll, a biztonsági rendszerek csődöt mondanak, és csak rajtad áll, mi lesz Veles lakóinak a sorsa.

Számos hibát kijavít a The Ascent új frissítése

PC-n és konzolokon is jelentős frissítést kapott a The Ascent, amely többek között stabilabbá teszi a játékot, és több olyan bugot is kijavít, ami jellemzően a kooperatív módnál került elő.

The Ascent - funkcióhiányos a Game Pass-változat

Nem először írunk arról, hogy egy játék Xbox Game Pass- és Steam-változata között különbség van, eddig azonban inkább az utóbbi platform rajongói panaszkodhattak. A The Ascent esetében ők jártak jobban.