The Ascent XBOXONE, XSX

Cyberpunk szerepjáték, amit kooperatív módban is játszhatunk.
Típus:

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase

Pontosan egy hét múlva rendezi meg a Microsoft a következő Xbox Indie Showcase előadását, ahol egyebek mellett olyan játékokról is szó lesz majd, mint például a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Second Extinction, vagy a The Ascent.

Jövőre kapjuk csak meg a The Ascentet

A Neon Giant cyberpunk szerepjátéka eredetileg még idén befutott volna, de az alkotói áttolták 2021-re a megjelenést. A hír mellé kárpótlásként azért érkezett egy videó, amelyben a fejlesztők mutatják be a ránk váró, disztópikus világot.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Tizenkét percig mozog a The Ascent

Az amerikai IGN jóvoltából hosszabban is belekukkanthatunk a csütörtöki Inside Xboxban bemutatkozott The Ascentbe. Aggodalomra semmi ok, ezúttal nettó gameplaynek örülhetünk, sallangok nélkül.

The Ascent - cyberpunk szerepjáték a láthatáron

Alig érkezik cyberpunk anyag idén, ezért gondolhatta úgy a Curve Digital és a Neon Giant csapata, hogy bepróbálkozik a The Ascenttel, amely egy kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték lesz.