Befejeződött az Uncharted-film forgatása

  • Írta: gorien
  • 2020. október 29.
  • Cooltúra
Hihetetlen ezt leírni is, tekintve, milyen régóta kínlódik az Uncharted-játékok filmadaptációja, de úgy látszik, tényleg közel került az elkészülés pillanata. A Tom Hollanddal forgó film felvételei befejeződtek, már csak az utómunka van hátra.

Még csak egy hete volt, hogy Tom Holland Nathan Drake-nek öltözve pózolt egy gyors PR-fotó kedvéért, de úgy látszik, akkor már egészen a munkálatok végén járhatott a stáb. Az Uncharted-filmadaptáció Twitterének tanúsága szerint ugyanis elcsattant az utolsó csapó a forgatáson. A képen Ruben Fleischer rendező, Chung-Hoon Chung operatőr neve és Francis Drake kincsvadász gyűrűje látható, amelyet Nathan megörökölt.

Az Uncharted adaptálásán 2008 óta dolgoznak, idén júliusban indult be végre a forgatás, ami már önmagában meglepő volt, tudván, mennyit kínlódtak vele előtte. De végül csak lett rendező, és meglettek a főszereplők is: Tom Holland mellett Mark Wahlberg alakítja Victor Sullivant, Nathan Drake társát, rajtuk kívül pedig Antonio Banderast, Tati Gabrielle-t és Sophia Alit is láthatjuk majd, egyelőre még ismeretlen szerepben.

Ha az utómunkálatok rendben zajlanak, és újabb nagy premierátrendezés nem sújtja a mozikat, akkor az Uncharted-filmet 2021. július 6-án láthatjuk majd.

31.
Robilluma
#25: The Devil All the Time
Idei film. Gondolkodóba fog ejteni az alakítása (is).
Ajánlom a Tom Holland hatereknek. Ezen az oldalon már ilyenek is vannak...

#9 "Hiszen ha az ember egy kalandfilmet néz, akkor egy tapasztalt férfi vagy nő történetét szeretné látni. Nem egy taknyos tinédzser próbálkozásait, aki csak az próbál lenni!"
"Az ifjú Indiana Jones is azért müködhetett, mert volt egy igazi tapasztalt idősebb indiana jones, akinek a fiatal korát megnézhettük."
"Ha meg a fiatal Nathan Drake-et játsza, annak meg semmi értelme sincsen. Minek egy kalandor életênek az előzményét bemutatni, ha a néző még magát a tapasztalt kalandort sem ismeri?"

De hol vannak itt érvek a kinyilatkoztatásaidon kívül?

Tehát tapasztalt és ismert kalandornak meg lehet mutatni a fiatalabb éveit? És az logikus.
De fiatal kalandort bemutatni a nagyközönségnek, majd az esetleges következő részekben már jóval tapasztaltabban az már hülyeség???

Én nem emléxem h Ellen Ripley milf harcos amazonként lett volna először bemutatva és csak utána jött a 8. utas mint háttéranyag. Vagy Rocky Balboa sokszoros amcsi bajnokként kapta az első filmjét és csak utána bunyózótt Apollo Creeddel, már visszaemlékezve. stb stb.
A 'kalandor' kasztot meg hagyjuk már. Az meg mi? :D Ostoros/kalapos/jegyzetfüzetes/nagydumás/csajozós/SŰRŰ BOROSTÁS/bőrdzsekis fickó a 30as éveiben? Szegény Tia Carrere. Az elveszett ereklyék fosztogatóiban nemhogy szakállt nem ragasztatott fel magának de még szexi cickókat is mutogatott :DDD

Azért egy totál szubjektív véleményt ne nevezzünk ha lehet érvekkel alátámasztott szentírásnak, még akkor sem ha kedvenc szériád révén nagyok az elvárásaid. TE úgy szeretnéd ahogy épp írod. De arról h más hogyan szeretné vagy hogy gondolja logikusnak arról fogalmad sincs. (az érveidet inkább hagyjuk) A rendező/producer pedig sajnálatos módon ezen a fórumon senkit nem kérdezett meg.30.
br1Koo
#15: Van egy srác aki 16 évesen rally veteránokat gyűr le, mert az apja is versenyző volt, meg gondolom ő is kicsi kora óta inhallálja a benzingőzt, egy videóban láttam de már nem emlékszem mi volt a srác neve. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a kor az az "átlagemberek" védőbástyája amiben üldögélve dobálhatják a fikát a fiatalokra, hogy tapasztalatlanok, de a valóság az hogy aki zseni és azt csinálja amire az élet szánta 20 évvel korábban fogja tudni azokat a dolgokat amiknek te 40 évesen örülsz hogy a mestere vagy. Semmi baj nincs azzal hogy Drake fiatal, nem is értem a feltevést.
29.
SLi
nem semmi hogy a férfi testnek micsoda hívei mondhatni megszállott rajongói járnak ide hogy mély szaktudással vitassák meg mi elég szőrös, kinek van mit borotválnia, melyik korban érik be igazán a férfi, stb, döbbent érdeklődéssel olvastam a szaktekintélyek parázs csatáját, köszönöm!
28.
Ps fanboy
Kíváncsi vagyok, hogy a történetben helyet kap e a természetfeletti misztikum vagy a realítás talaján próbálják majd megoldani, mint ahogy a 4-ben is volt, ahol teljesen elhagyták ezt a vonalat.
27.
bitbandita
#24: Hát ez az, Daniel Radcliffenek van mit leborotválnia. Tom Hollandnak ha lenne arcszőrzete, egy pár napos borosta sokat dobna a karakteren. De nincs neki. Ebben a videóban pont azt meséli el, hogy 6 hét növesztés után hogy néz ki... https://www.youtube.com/watch?v=4Ail3Tj8mAo
26.
Aang
#22: A visszaemlékezésekben, csak egy csavargó. Akinek megvan a maga esze, és tehetsége, amit majd később kibonthat. Viszont látható hogy nem tapasztalt. És gyakorlatilag sully menti meg, többször is.
Ha Tom túl fiatalnak fog tűnni a filmben, akkor gyakorlatilag sully lesz a főszereplő. Hiszen szemlátomást nincsenek egy súlycsoportban a kalandokhoz, és a közelharcokhoz. Szerintem.
25.
Heldengeist
Nem mondanám, hogy Holland alapvetően túl fiatal. Ugyanannyi idős, mint Björnsson volt, amikor megkapta 'A hegy' szerepét a Trónok harcában. De ha én Hollandra nézek, egy 16 évest látok, Drake viszont egy nagyon karizmatikus karakter és én is nehezen tudom elképzelni Hollandot, hogy hitelesen tudná hozni. Még akkor is, ha egy korai Drake-ről van szó. Talán ha lenne mögötte egy olyan alakítás, ami legalább gondolkodóba ejt.

Egyébként pontosan mennyire korai életszakaszáról is szól ez a film Drake-nek? Időben mikor is fog játszódni? Mert pofa alapján valamikor 1990-1992 körül, de akkor meg még elvileg nem voltak olyan grandiózus kalandjai.
24.
DragonBleacPiece
szerintem még jól is elsülhet, pl a daniel radcliffe is ki tudott nőni a harry potter szerepből, pedig azért neki is borotválkozva olyan ártatlanabb arca van
23.
mamgu
https://images.app.goo.gl/B3HtjD9XMe61TEtY7
22.
delphijos
#15: Már meg ne haragudj, de nem azzal van a baj hogy nem tetszik ( még senki se tudja milyen lesz ) de ez milyen “érvelés” már ?

“ Hiszen ha az ember egy kalandfilmet néz, akkor egy tapasztalt férfi vagy nő történetét szeretné látni.”

Amúgy szerinted hogy lesz valaki “igazi” kalandor ? X éves koráig taknyos hülyegyerek, aztán az egyik születésnapján amikor “férfikorba lép” hirtelen kalandor lesz ? Ha nézted a játékban a visszaemlékezést amikor Sully-val megismerkedik, már elég “tapasztalt” pedig még ennél is fiatalabb....
21.
Falcon
Lehet olyan akrobatikus mozdulatok lesznek benne hogy egy idös szinész nem tudna vele megbirkozni már
20.
hajbel
#19: "...elvégre attól lesz valaki tapasztalt, ha megtapasztalja a dolgokat." :D Erről eszembe jut, amikor ügyviteli gazdaságtanon felszólótott a tanárnő és megkérdezte, hogy mi a késztermék. Válasz: "A késztermék, az a termék, ami kész van".
19.
Yanez
#18: Azt még teljesen megértem, ha ellenszenves a színész, de a filmből még egyetlen darab mozgóképet sem láttunk. Lehet, hogy egy kalap kaki lesz, de korai még ilyesmikről beszélni. Azt pedig végképp nem értem, hogy miért ne lehetne elmesélni egy kalandot Drake fiatalabb éveiből. Aki ismeri a kalandort, az gazdagabb lesz egy új történettel, aki pedig nem, annak tökmindegy Drake hányas éveit tapossa. Érdekes lesz figyelemmel követni honnan szerzi Drake a későbbi tapasztalatait, elvégre attól lesz valaki tapasztalt, ha megtapasztalja a dolgokat. Gondolom Sully-nak is nagyobb szerepe lesz itt, mint a játékokban, pedig ott is volt elég.

A játékból kiindulva Drake a húszas éveiben még aktívan együtt járkálhatott kincsvadászni Sullyval. Ha a történet olyan rejtélyes és izgalmas lesz, mint a játékokban, az már félsiker.
18.
Aang
#16: Ilyen alapon Tom Holland James Bondot is eljátszhatná. Hiszen 24 éves is lehet eléggé tapasztalt, és miért is ne lehetne titkos ügynök?
Csak kb az összes Bond fan rosszul lenne.
A lényeg holland túl fiatal, kinêzetre és persze korban is, erre a szerepre. Ha meg a fiatal Nathan Drake-et játsza, annak meg semmi értelme sincsen. Minek egy kalandor életênek az előzményét bemutatni, ha a néző még magát a tapasztalt kalandort sem ismeri?
De persze lehet hogy jó lesz a film. Lepjenek meg. Persze érthető okokból, erős a kétely bennem.
Az uncharted meg a kedvenc szériám. Mindegyik részt vagy négyszer kivittem. Ezért is vagyok csalódott, a casting kapcsán.
17.
Turley
#15: Magas a ló. Egyébként az megvan, hogy semmitse tudni miről fog szólni a film azt leszámitva, hogy a játék előzményét dolgozza fel? Másik meg, hogy hogy lesz az emberből világlátott kalandor ha 20as éveiben nem ezzel foglalkozik? Nem egy Lara croft film készül ahol 2 pisztollyal lemészárol 30 katonát, őszintén nem értem miért ne férne bele fiatal drake sztoriba a színész
16.
Yanez
#15: Nem tudom játszottál-e a játékokkal, de az az érzésem, hogy egyáltalán nem vagy képben az UC világával, Drake-nek pedig max a nevét ismered. Elnézést, ha tévedek, de tökre ezt a benyomást kelted. Az pedig gondolom ok, hogy Drake meg pl Lara százasával ölik le a kommandósokat. Ez nem egy Oscar díjra jelölt alkotás lesz, hanem egy popcorn mozi és ezzel kb mindenki tisztában van.

De mit is mondjak, ha azt is elkéne magyarázni mekkora tapasztalattal tud rendelkezni egy 24 éves férfi, ha az élet úgy hozza.
15.
Aang
#11: Hát igen 24 évesen az ember, egy tapasztalt, világlátott kalandor lehet.
Vicces lesz, ahogy tapasztalt nagy rókákat, zsoldosokat győz le, és ver át, a mi fiatal nathan-ünk.
De egyébként elég ránézni Tom Hollandra, kb ha 18-nak kinéz.
Mindenesetre szeretném kérni, ha neadj isten nem értetek velem egyet, vagy esetleg szerintetek ostobaságot irok, akkor sem kéne ilyen alpári, személyeskedő hangnemben válaszolni. Tudod az állításra érvekkel kel reagálni, és nem emesézni, vagy a másikat bizonyos anyagok elhagyására felszólítani.
Sajnálom ha nem tetszik amit írok. És valószínűleg nincsenek ellen érvek sem, amelyek megállják a helyüket. A vita kultúra sem lehet nagyon fejlett, ezen az oldalon. Mindenesetre egy bizonyos szint alá, nem kéne menni. Köszönöm.
14.
ABorealis27
Szerintem ez így nem elég korai. Jobb lett volna egy Uncharted: The True Beginning film.
A főszereplőre is van jelöltem:
https://tenor.com/WhlZ.gif
13.
Tokodboy
#9: Te tudod egyáltalán mit jelent a középkorú? Drake messze van a középkortól.......
12.
Turley
#9: Nahát eddig nem tudtam, hogy 35 alatt nem lehet kalandor az ember
11.
Yanez
#9: Mióta számít egy 24 éves ember taknyos tinédzsernek? Nem tudom mit szívsz, de gyorsan szokj le róla!

Számomra épp ez az érdekes, ha megismerhetjük Drake egyik régebbi kalandját. Ha a játék sztoriját vennék alapul, mint a TR esetében, az nem biztos, hogy lemenne a torkomon. Így viszont egy új történetet kapunk, s ha sikeres lesz, jöhet egy trilógia, amely kapcsán szépen eljutunk a videojátékbéli Drake-hez!
10.
delphijos
#9: Köszönjük Emese. Briliáns logikai levezetés volt. ( nem )
9.
Aang
#6: Nathan Drake egy középkorú kalandor. Egy tapasztalt férfi. Mint indiana jones. A játékok is ezeket az éveit mutatják be.. Persze azokban is vannak vissza emlékezések, de azok csak a szárny próbalgatásokat hivatott bemutatni. És az élete előzményeit. Ergo cefettűl nem áll össze, hogy mégis ezzel a filmek mit is akarnak? Egy átlag nézőnek ugyanis fogalmam sincsen, ki is az a Nathan Drake. Hiszen ha az ember egy kalandfilmet néz, akkor egy tapasztalt férfi vagy nő történetét szeretné látni. Nem egy taknyos tinédzser próbálkozásait, aki csak az próbál lenni!
Az ifjú Indiana Jones is azért müködhetett, mert volt egy igazi tapasztalt idősebb indiana jones, akinek a fiatal korát megnézhettük.
Magyarán ennek a filmnek semmi értelme nem lesz.
8.
szekeres91
#7: Dehogy van meg neki. Csak egyszerűbb mindent fikázni, mint minden mást a mai világban.
7.
csoki0619
#4: Az megvan, h ez egy fiatalkori Nate sztorijáról szól majd?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...