Befejeződött az Uncharted-film forgatása

  • Írta: gorien
  • 2020. október 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Hihetetlen ezt leírni is, tekintve, milyen régóta kínlódik az Uncharted-játékok filmadaptációja, de úgy látszik, tényleg közel került az elkészülés pillanata. A Tom Hollanddal forgó film felvételei befejeződtek, már csak az utómunka van hátra.

Még csak egy hete volt, hogy Tom Holland Nathan Drake-nek öltözve pózolt egy gyors PR-fotó kedvéért, de úgy látszik, akkor már egészen a munkálatok végén járhatott a stáb. Az Uncharted-filmadaptáció Twitterének tanúsága szerint ugyanis elcsattant az utolsó csapó a forgatáson. A képen Ruben Fleischer rendező, Chung-Hoon Chung operatőr neve és Francis Drake kincsvadász gyűrűje látható, amelyet Nathan megörökölt.

Az Uncharted adaptálásán 2008 óta dolgoznak, idén júliusban indult be végre a forgatás, ami már önmagában meglepő volt, tudván, mennyit kínlódtak vele előtte. De végül csak lett rendező, és meglettek a főszereplők is: Tom Holland mellett Mark Wahlberg alakítja Victor Sullivant, Nathan Drake társát, rajtuk kívül pedig Antonio Banderast, Tati Gabrielle-t és Sophia Alit is láthatjuk majd, egyelőre még ismeretlen szerepben.

Ha az utómunkálatok rendben zajlanak, és újabb nagy premierátrendezés nem sújtja a mozikat, akkor az Uncharted-filmet 2021. július 6-án láthatjuk majd.

31.
31.
Robilluma
#25: The Devil All the Time
Idei film. Gondolkodóba fog ejteni az alakítása (is).
Ajánlom a Tom Holland hatereknek. Ezen az oldalon már ilyenek is vannak...

#9 "Hiszen ha az ember egy kalandfilmet néz, akkor egy tapasztalt férfi vagy nő történetét szeretné látni. Nem egy taknyos tinédzser próbálkozásait, aki csak az próbál lenni!"
"Az ifjú Indiana Jones is azért müködhetett, mert volt egy igazi tapasztalt idősebb indiana jones, akinek a fiatal korát megnézhettük."
"Ha meg a fiatal Nathan Drake-et játsza, annak meg semmi értelme sincsen. Minek egy kalandor életênek az előzményét bemutatni, ha a néző még magát a tapasztalt kalandort sem ismeri?"

De hol vannak itt érvek a kinyilatkoztatásaidon kívül?

Tehát tapasztalt és ismert kalandornak meg lehet mutatni a fiatalabb éveit? És az logikus.
De fiatal kalandort bemutatni a nagyközönségnek, majd az esetleges következő részekben már jóval tapasztaltabban az már hülyeség???

Én nem emléxem h Ellen Ripley milf harcos amazonként lett volna először bemutatva és csak utána jött a 8. utas mint háttéranyag. Vagy Rocky Balboa sokszoros amcsi bajnokként kapta az első filmjét és csak utána bunyózótt Apollo Creeddel, már visszaemlékezve. stb stb.
A 'kalandor' kasztot meg hagyjuk már. Az meg mi? :D Ostoros/kalapos/jegyzetfüzetes/nagydumás/csajozós/SŰRŰ BOROSTÁS/bőrdzsekis fickó a 30as éveiben? Szegény Tia Carrere. Az elveszett ereklyék fosztogatóiban nemhogy szakállt nem ragasztatott fel magának de még szexi cickókat is mutogatott :DDD

Azért egy totál szubjektív véleményt ne nevezzünk ha lehet érvekkel alátámasztott szentírásnak, még akkor sem ha kedvenc szériád révén nagyok az elvárásaid. TE úgy szeretnéd ahogy épp írod. De arról h más hogyan szeretné vagy hogy gondolja logikusnak arról fogalmad sincs. (az érveidet inkább hagyjuk) A rendező/producer pedig sajnálatos módon ezen a fórumon senkit nem kérdezett meg.



29.
29.
SLi
nem semmi hogy a férfi testnek micsoda hívei mondhatni megszállott rajongói járnak ide hogy mély szaktudással vitassák meg mi elég szőrös, kinek van mit borotválnia, melyik korban érik be igazán a férfi, stb, döbbent érdeklődéssel olvastam a szaktekintélyek parázs csatáját, köszönöm!
28.
28.
Ps fanboy
Kíváncsi vagyok, hogy a történetben helyet kap e a természetfeletti misztikum vagy a realítás talaján próbálják majd megoldani, mint ahogy a 4-ben is volt, ahol teljesen elhagyták ezt a vonalat.
27.
27.
bitbandita
#24: Hát ez az, Daniel Radcliffenek van mit leborotválnia. Tom Hollandnak ha lenne arcszőrzete, egy pár napos borosta sokat dobna a karakteren. De nincs neki. Ebben a videóban pont azt meséli el, hogy 6 hét növesztés után hogy néz ki... https://www.youtube.com/watch?v=4Ail3Tj8mAo
25.
25.
Heldengeist
Nem mondanám, hogy Holland alapvetően túl fiatal. Ugyanannyi idős, mint Björnsson volt, amikor megkapta 'A hegy' szerepét a Trónok harcában. De ha én Hollandra nézek, egy 16 évest látok, Drake viszont egy nagyon karizmatikus karakter és én is nehezen tudom elképzelni Hollandot, hogy hitelesen tudná hozni. Még akkor is, ha egy korai Drake-ről van szó. Talán ha lenne mögötte egy olyan alakítás, ami legalább gondolkodóba ejt.

Egyébként pontosan mennyire korai életszakaszáról is szól ez a film Drake-nek? Időben mikor is fog játszódni? Mert pofa alapján valamikor 1990-1992 körül, de akkor meg még elvileg nem voltak olyan grandiózus kalandjai.
24.
24.
DragonBleacPiece
szerintem még jól is elsülhet, pl a daniel radcliffe is ki tudott nőni a harry potter szerepből, pedig azért neki is borotválkozva olyan ártatlanabb arca van
23.
23.
mamgu
https://images.app.goo.gl/B3HtjD9XMe61TEtY7
21.
21.
Falcon
Lehet olyan akrobatikus mozdulatok lesznek benne hogy egy idös szinész nem tudna vele megbirkozni már
14.
14.
ABorealis27
Szerintem ez így nem elég korai. Jobb lett volna egy Uncharted: The True Beginning film.
A főszereplőre is van jelöltem:
https://tenor.com/WhlZ.gif
8.
8.
szekeres91
#7: Dehogy van meg neki. Csak egyszerűbb mindent fikázni, mint minden mást a mai világban.
5.
5.
crytek
Zsír. Valaki megpörgethetné a Gears of War és a Bioshock filmet is + a többi készülő game adaptációt..

(Van egy pár: The Division, Just Cause ,Kane & Lynch, Mass Effect, The Last of Us (sorozat),Metal Gear Solid,Metro 2033,Watch Dogs...stb)
3.
3.
Yanez
#2: Csak azért, mert nem szimpi a színész, kihagyod a teljes filmet, attól függetlenül milyen lesz? Az igen!
2.
2.
mamgu
há nem tudoom ez a tom gyerek póknak se teccik nem Drake-nek, ezt is, kihagyom.
1.
1.
Yanez
Ha már ez is valóra vált, akkor az apokalipszis sem lehet messze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...