Warhammer: Chaosbane - így harcol a Witch Hunter

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 30.
  • Letöltés
Link másolása
Novemberben indulhat a boszorkányvadászat a Warhammer: Chaosbane-ben, hiszen hamarosan vadonatúj játszható karakterrel bővül az ARPG, amelyről most egy rövid bemutatkozóvideó is érkezett.

Júliusban derült ki, hogy next-gen konzolokra is ellátogat az Eko Software hack and slash játéka, a Warhammer: Chaosbane, méghozzá a Slayer Edition formájában, amelyről most megtudtuk, hogy egy új választható karakterrel is bővíti az alapjátékot.

A Witch Hunterek tűéles rapírjuk mellett lőfegyvereik és bombáik segítségével, illetve Sigmarba vetett hitük erejéből merítve szállnak szembe a Káosz hordáival. Ennek köszönhetően a Chaosbane új hőse, Jurgen Haider távolról is halálos fenyegetés, de nem riad meg a közelharcoktól sem.

A Warhammer: Chaosbane - Slayer Edition november 10-én érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, valamint november 19-én PlayStation 5-re - a csomag az összes eddig megjelent tartalmával együtt hozza el az alapjátékot az új platformokra, méghozzá 4K/60fps társaságában. Akik már megvásárolták a játékot PC-re, Xbox One-ra, vagy PlayStation 4-re, azoknak sem kell lemondaniuk a Witch Hunterről, egy külön DLC-ként ők is megvásárolhatják majd.

Valamint érdemes még megjegyezni, hogy a fizetős kiegészítővel egyszerre érkezik egy mindenki számára ingyenesen letölthető DLC is, amely jelentősen kibővíti az első két fejezet helyszíneit és ellenségfelhozatalát.

1.
1.
crytek
Humble Choice Januári csomagjában ez is benne van!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...