Launch traileren a Destiny 2: Beyond Light

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 30.
  • Videó
Nincs már hátra két hét sem, és elrajtol a Destiny 2 legújabb kiegészítője a Beyond Light, amely hőseink kalandjait ezúttal a Jupiter negyedik legnagyobb holdjára, a fagyos Europé felderítetlen tájaira repíti.

Nagyon közel vagyunk már a Destiny 2: Beyond Light premierjéhez, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy rohamtempóban érkeznek hozzá a különböző trailerek. A legutóbbi sztorielőzetes után most befutott a hangulatfokozó launch trailer is:

A Destiny 2: Beyond Light november 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve később beveszi majd a PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokat is.

5.
maktub
#4: A Bungie folyamatosan próbálkozik azzal, hogy legyen egy átívelő történet a játékban, ami szezonról-szezonra alakul. Ez az előző kiegészítőtől, a Shadowkeeptől egészen mostanáig kimerült a Beyond Light előkészítésében. Szóval nem sokat mozdult előre a sztori az elmúlt egy évben, azt viszont a javukra lehet írni, hogy minden megszerezhető egzotikus fegyvernek saját históriája van és lore formájában özönlenek a háttérinfók. Az biztos, hogy az új kiegészítőt nem a sztori kampány miatt érdemes megvenni. Az általában csak arra szolgál, hogy megismertessenek az új helyszínnel és bevezessenek az endgame-be.
4.
NemecsekErno
És tessék mondani, aki játszott vele. Történet is van benne, amit single módban is érdemes végigvinni.
Mert amit eddig láttam belőle, az olyan multiplayer, grinding-olós aréna játéknak tűnik.
Köszönet előre is.
3.
Oistrakh01
Na akkor az egészet újra elkezdem series x-en, remélem lesz rá majd ember állomány is a barátlistán..
2.
PiszkosFred
#1: Igen, júliusban az XB event alkalmával bejelentették már, hogy a Forsaken és a Shadowkeep mellett ez is 0day bekerül a GP rendszerbe.
1.
Oistrakh01
Ez gamepass-be jön megjelenéskor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...