Bemutatkozik a magyar fejlesztésű Carebotz

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Takács Péter a szabadidejében, javarészt egyedül fejlesztette a Carebotz című alkotást, amely egy oldalnézetes lövölde egy karbantartó robottal a főszerepben. Várhatóan a jövő év második negyedében fog megjelenni.

A Carebotz egy 2,5D-s, oldalnézetes lövölde, amelyben Bibz, a karbantartó droid kapta a főszerepet. Kis főhősünk egy romos gyárba repül be, hogy fényt derítsen annak titkaira és ismeretlen technológiáira, a nehezítés pedig nyilván az lesz, hogy nem mindenki fogadja majd tárt karokkal.

Hat-nyolc óra hosszú, többször is újrajátszható kampányt, valamint végtelenített túlélőmódot is ígér a játék, amely három éve készül. Takács Péter javarészt egyedül dolgozott, illetve dolgozik rajta a szabadidejében, de a zene, a hangok és a sztori elkészítésében, továbbá a tesztelésben van egy kis segítsége szerencsére. A megjelenést 2021 második negyedévére lőtte be PC és Xbox platformokon.

2.
2.
xkutron
#1: Jóllátod, a fúvókákkal kell navigálni, de nem teljes a súlytalanság, van egy kis gravitáció ami húz lefele és így megkavarja a mozgást :)
1.
1.
Aborg
Nem jatszok gyors oldalnezeti lovoldeket, de ez tetszik, nem tulzottan gyors. A robot iranyitasa erdekes lehet, mintha fuvokakkal navigalna sulytalansagban, figyelni kell arra is nehogy odacsapodjon. A regi Captain Beeble nevu jatek jutott rola eszembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...