Spider-Man: Miles Morales - viszlát, töltőképernyők!

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 2.
  • Videó
Link másolása
Aki nem egy szikla alatt élt az elmúlt hónapokban, az már bizonyára hallotta, hogy a töltőképernyők nagyon rövidek lesznek az új konzolok beköszöntével. A nemrég kiszivárgott Spider-Man: Miles Morales-videónál pedig nincs is erre jobb bizonyíték.

A következő generációs konzolok bejelentése óta hangoztatják a fejlesztők, hogy mekkora hardveres előnyt jelent majd a gépekbe bekerült SSD, amely többek között villámgyors töltőképernyőket eredményez a játékokban. Pontosan ezt figyelhetjük meg az alábbi - nem túl jó minőségű - videóban is, a PlayStation 5-ös Spider-Man: Miles Moralest tesztalanyként felhasználva:

Nem túl hosszú a felvétel, de hát valahol pont ez a lényeg: mindösszesen kilenc másodpercre volt szüksége a játéknak arra, hogy a PS5 főmenüjéből kiindulva átvegyük Miles felett az irányítást. Hasonló videókat már láthattunk korábban a jelenlegi generáció játékaival letesztelve, de lenyűgöző konstatálni, hogy mire képesek az új masinák a kifejezetten rájuk optimalizált címekkel.

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales november 19-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

8.
8.
Nothing
Mikor fogunk az élet(ünk) értelmén filózni, ha nem lesznek töltőképernyők??? :D
7.
7.
Yanez
#3: Valóban, a cikkben elírás történt. Hét másodperc az a PS menüjéből a játék főmenüjébe való kerülés, onnan pedig két másodperc volt a játékba kerülni, amint ráböktek.
3.
3.
ADMlN
Ez tényleg villámgyors szóval nem fikázásból, vagy ilyesmi, de a 7 másodperc hogy jött ki? Csak mert 0:11-nél indítja el a játékot és 0:27-re van in-game.
2.
2.
delphijos
#1: Bocs, de ez középszar :)
1.
1.
Yanez
A hét másodperc nem semmi, de engem inkább az nyűgözött le, hogy a játék menüjéből a játékba való kerülés mindössze két(!) másodpercbe tellett!!! Ez gyakorlatilag nulla töltőképernyő. Így majd a játékok szavatossága a felére csökken. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...