Még a héten befut a következő Outriders Broadcast

  • Írta: gorien
  • 2020. november 3.
  • Teaser
Link másolása
Negyedjére kerül adásba a héten az Outriders Broadcast, a People Can Fly looter-shooterének bemutatósorozata. Ezúttal az end game-tartalmak és a Technomancer karakterosztály lesz terítéken.

Noha a karácsonyfa alatt mégsem látjuk viszont az Outriderst, hamarosan új látnivalókkal vigasztalódhatunk: november 5-én negyedik alkalommal jelentkezik az Outriders Broadcast. Egyrészt szerepet kap a Technomancer karakterosztály, aki épp legutóbb mutatkozott be, valamint az, hogy miféle tartalmakra számíthatunk, ha egyszer végére értünk a játék központi kampányának.

A People Can Fly azt már az első Broadcast-adásban megígérte, hogy az Outriders nem szolgáltatásalapú játék lesz, és azóta megválaszolatlan a kérdés, vajon mi fogja a játék előtt tartani a játékosokat, ha ledarálták a fősztorit. Ezt fogjuk megtudni csütörtökön, amikor bemutatkoznak az Expeditions nevezetű end game-tartalmak.

Az Outriders 2021. február 2-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...