Frissítve: Mégsem Star Wars-játékot készít a Motive

  • Írta: szlav
  • 2020. november 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Star Wars: Squadrons fejlesztőcsapatának következő alkotása is a messzi-messzi galaxisba kalauzol majd el bennünket. Erről árulkodnak legalábbis a stúdió legfrissebb álláshirdetései.

Egy hónappal ezelőtt jelent meg az EA Motive legelső önálló játéka, a Star Wars: Squadrons, a kanadai fejlesztőcsapat azonban látszólag már a következő nagy projektjére készül. A stúdió weboldalán található álláshirdetések közt korábban olyan szoftverfejlesztői pozíciókra bukkanhattunk, ahol egy új, a Star Wars univerzumában játszódó akciójáték is felmerült a munkaköri leírásban - a szöveget később némileg módosították, ezzel pedig eltűnt a Csillagok háborújára való utalás.

Úgy tűnik tehát, hogy az EA addig üti a vasat, amíg az forró, hiszen a jelenlegi megállapodás szerint 2023-ig még kizárólag hozzájuk tartoznak a Star Wars-játékok jogai. Mi kíváncsian várjuk, hogy mivel hozakodik elő a Squadrons fejlesztőcsapata, hiszen ahogy azt már korábban is kijelentették, az űrrepülős akciójáték nem kap komolyabb post-launch támogatást, leszámítva persze a kisebb kozmetikai csomagokat vagy a technikai frissítéseket.

Update! Mégsem a Star Wars-univerzumban játszódik majd a Motive következő játéka. A fejlesztők Twitteren reagáltak a hírekre, úgy tűnik, hogy egy szimpla elírás szerepelt az álláshirdetésben, így most nyíltan leszögezték: a következő projektjüknek nincs köze a messzi-messzi galaxishoz.

1.
1.
user101
Számomra a motív egy közép / felső-alja kategóriás indie csapat szintét hozzá... tehát érdektelen ! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...