Lehet jelentkezni az Age of Conan bétatesztjére

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Funcom bejelentette, hogy új MMORPG-jük, az Age of Conan - Hyberian Adventures PC-s verziójának bétatesztelésére lehet jelentkezni.
A Funcom bejelentette, hogy új MMORPG-jük, az Age of Conan - Hyberian Adventures PC-s verziójának bétatesztelésére lehet jelentkezni.


A cím nyílt bétatesztelését a tavalyi évre tervezték, ám mivel a megjelenési dátum idén október 30-ára csúszott át, ezzel párhuzamosan a korai verzió kiadása is elmaradt. A minap a Funcom bejelentette, hogy lehet jelentkezni a tesztelésre, konkrét dátumot viszont most sem említettek - a fejlesztők azt mondják, hogy több hónapig lehetőséget nyújtanak a próbára: feltételezzük tehát, hogy nem sokat kell aludni addig. Jelentkezni az alsó linken lehet, persze nem árt, ha a paksi atomerőművet magunkévá tesszük - hogy miért, az a kilenc most érkezett screenshot alapján kiderül.

3.
3.
dareal
én nagyon várom (lévén mmo fan vagyok ;)), bár elég nagy kétségeim vannak, konkrétan az irányítás miatt. érdekes lesz, ez inkább egy Action MMORPG, ami nem is lenne baj, de az irányításról amit írtak, az eléggé azt a képet festette le előttem, hogy 5vs5 feletti csatákban igen nagy fejetlenség lesz, illetve hogy akinek kicsit nagyob a lagja mint a másiknak, az iszonyat nagy hátrányban lesz. remélem kitaláltak erre vlmi okosságot funcoméknál



a cikket itt találjátok:

http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/1179


ebből amúgy kiderül, hogy persze lesz x360-ra is :)
2.
2.
fojesz
Jön hát. Elvben lesz majd crossplatform is. :)
1.
1.
SanAndriska
Nem rossz. Télleg nem árthat hozzá egy erőmű.

Remélem azért tanultak az AO egy két hibájából és ebben már nem leszenk bene ezek a kis bakik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...