Bemutatkozott a Mass Effect: Legendary Edition

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az N7 Day apropóján a BioWare megerősítette az eredeti Mass Effect-trilógiát remasterelő Mass Effect: Legendary Edition létezését, emellett bejelentette, hogy már készül a sorozat következő része is.

Beigazolódtak a pletykák, a BioWare ma bejelentette a Mass Effect: Legendary Edition érkezését PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az eredeti Mass Effect-trilógiát remasterelő pakk jövő tavasszal kerülhet majd boltokba, és egyelőre az alábbi kedvcsinálóval szolgálhatunk hozzá:

A BioWare célja az újrakiadással az, hogy mindenki a lehető legjobb formájában élhesse át Shepard kalandjait, ennek megfelelően akár 4K felbontásban, magasabb framerate, továbbá feljavított textúrák, karaktermodellek és effektek mellett játszhatjuk a játékokat, PS5-ön és az Xbox Series-konzolokon pedig további extrákra is számíthatunk majd. A csomagból egyetlen single player DLC sem fog hiányozni.

A csapat ezenkívül megerősítette, hogy az Anthem újraszabása, valamint az új Dragon Age mellett belekezdtek a következő Mass Effect-játék munkálataiba is. Habár a munkálatoknak még bőven az elején tartanak, egy concept artot már meg tudtak osztani a nagyérdeművel:

33.
33.
Goromi
#32: Azok az új 30k árú játékok is egy even belul mennek féláras akciókba úgyis, én nem szivbajoskodok.
Gamepass meg adom amit kapsz dolog, a legtöbb dolog amit benne van azt már kitoltam, és nem folyamatosan jönnek-mennek benne a dolgok. Causalolnak remél az tény amik mindenbe csak belekostolnak pár órát és nem merülnek el benne nagyon, meg új játékosoknak.
32.
32.
user101
Belegondoltatok már abba, hogy ez mennyi pénzbe fog kerülni ?
Ha a szoni ebben a generációban nem megy csődbe, akkor nincs jövője az emberiségnek ! :) A gamepassz a világ új és egyetlen vállalható vallása... Már, ha valaki olyan hülye, hogy konzolt vesz... ügye. :(
27.
27.
Chrysh
#26: Kelet neked megszollallni
18.
18.
PiszkosFred
#13: Olvass, ne csak nezz, olvass:

I can’t wait to continue our adventure together – revisiting our favorite memories in the Mass Effect universe, and creating brand new ones!

Meanwhile here at BioWare, a veteran team has been hard at work envisioning the next chapter of the Mass Effect universe.
17.
17.
Yanez
#13: Pedig nagyon igyekeztem egy jó nagyot rúgni beléd, de így is képes voltál felállni. No várj! Íme: én úgy tudom az sincs megerősítve, hogy biztosan Mass Effect lenne a játék amin dolgoznak. Erre talán a rajongók következtettek csak. Jó pihenést, Helium Prime!
13.
13.
Helium Prime
Ami pedig az új játékot illeti, erről sajnos semmi sem derült ki azon kívül, hogy készül. Casey Hudson, a stúdió egyik vezetője annyit írt, hogy egy "veterán csapat" nekifogott a következő fejezetnek, de nem a részletekről még nem beszélhetnek.

Remény Remény Remény hogy lesz új rész is!
Szóval újra feláltam a földről Yanez!
12.
12.
crytek
Remélem csak újra kiadják és nem változik a fájlszerkezet és lehet használni majd a magyarításokat
11.
11.
Helium Prime
#5: Na így kell felemelni majd földhöz b. vágni egy embert! Köszi :D
10.
10.
Cloudbreaker
Végre..
Remélem nem nyúlnak nagyon bele, az új karaktermodellek szó kicsit összerántotta a szemöldököm.
Egy kis remaster, DLC-k és jöhet, nem kell bravúroskodni 4K-s sz.rakodással meg egyebekkel.
9.
9.
hedzsooo
Hat ha nem lesz a remaster az eredeti meggyalazasa, akkor en is vevo leszek ra termesztesen...:)))
8.
8.
adamsfamily
#1: Amik érdekelnének azoknál eléggé kérdéses a megjelenési dátum,meg úgy a játék milyensége is.Eddig a next-gen listáról érdekel,az a Gran Turismo 7,Forza 8,Fable,Warhammer Darktide,Avowed,Halo Infinite,Hogwarts Legacy és a Suicide squad,Starfield.Nagyjából ezek érdekelnének,szóval nekem ez a next-gen téma elég ráérős,mert ezeknek a nagyja még konkrét dátumot se kapott.
6.
6.
Yanez
#2: Ha szereted az ilyen gyerekes dolgokat (mint én), akkor ki ne hagyd az Astros Playroom-ot sem! Mondjuk nehéz is lenne kihagyni, hiszen minden PS5-re előtelepítve érkezik. A legjobb benne pedig az, hogy kihasznál minden fícsőrt az új kontrolleren!
5.
5.
Yanez
#4: Állítólag most jött a hír, hogy készül egy új Mass Effect játék. Legalábbis valami kép és találgatások erre adnak bizonyságot.

Szerk. ja tévedtem. Nem új hírről van szó, hanem ugyanarról, ami eme cikk végén is megtalálható.
4.
4.
Helium Prime
Á basszus! Gyere 2021! Remélem a másik kívánságom is teljesül és folytatják az Andromédát is!
2.
2.
DarkLord
#1: Én kivárok jövő karácsonyig. Ami 100% az a God of War (ez szerintem úgyis jövő karácsony előtt meg fog jelenni és akkor belehet, majd szerezni valami jó ps5-ös csomagot vele, két legyet egy csapásra módon) meg a Sackboy és az NBA 2K22. Később, majd a Demon Souls jól árusítva és remélem lesz új Uncharted is ezen a Gen-en mondjuk a kiscsajjal, de úgy hogy lenne benne természetesen ilyen visszaemlékezés Nate-tel is, meg közös új rejtély megoldás is lehetne a lányával együtt. Szerintem hülyeség lenne kihagyni ezen a gen-en majd ezt a ziccert. Azt lehet addig még olyan címek is jönnek, amik megtetszenek az embernek. Engem könnyű ilyen gyerekes dolgokkal elvarázsolni, mint pl. a Sackboy vagy valami brutális kalandjáték DS köntösben stb.
1.
1.
Yanez
Lassan alakul a listám PS5-re is! Mass Effect trilogy, Spiderman MM, Days Gone, RE8, GoW Ragnarok, Astro Boy, Sackboy, Demons Souls. Lesz mivel kockulni, amikor majd megveszem és addig még több minden jönni fog! Ti mely játékokkal terveztek kockulni jövőre a nextgen konzolokon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...