Steamre látogat a Ghostbusters: The Video Game

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Napokon belül letelik a 2009-es Szellemirtók-játék felújított kiadásának Epic Games Store-exkluzivitása, így hamarosan a Valve digitális boltjában is megvásárolhatják a PC-s játékosok.

Akik PC-n szerették volna megvásárolni a Ghostbusters: The Video Game felújított változatát, azok idáig kénytelen voltak beérni az Epic Games Store-ral, azonban hamarosan ez változik, és november 17-től Steamen is elérhető lesz a 2009-es játék újrakeverése.

A remasterelt kiadásban főleg az eredeti játék látványa lett feljavítva, a játékmenet érintetlenül maradt. A tizenegy éve megjelent Ghostbusters: The Video Game-ről készült tesztünket ide kattintva olvashatjátok el.

6.
6.
Ooorky
#5: Jó, de a játékosok nagy részének nincs merevedése néhány plecsnitől.
5.
5.
crytek
#4: Kapott acsikat az bőven kárpótol mindenért :)
4.
4.
Ooorky
Furcsáltam a hírt, mert már évek óta megvan Steam-en (igen bundle), de most néztem, hogy felújított (bár nem tudom mit újítottak rajta, bőven elfogadható szint ma is).
3.
3.
#2: Jaja engem se zavar ha idolimites es ha bejelentéskor tudjuk. A metronal volt az a genyosag, hogy mindenki azt hitte hogy Steam lesz egybol es megse.
2.
2.
zsocc-nrg
Így kevésbé van gondom az Epic-exkluzivitással hogy végül idővel (általában 1 év) mind jön a többi PC-s boltba is, van annyi más játék amivel el tudom magam foglalni addig. Lassan szerintem ezen felesleges is fennakadni. Gyakorlatilag csak a Ubisoft nem hajlandó a Steam-en megjelentetni a játékait.
1.
1.
crytek
Végre, jó cucc...lehet acsizgatni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...