Megújult külsővel tér vissza Sam és Max

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy reneszánszukat élik a Sam & Max-játékok, hiszen a VR-os kitérő után bejelentették, hogy készül a Sam & Max: Save the World Remastered, ami már idén decemberben elérhető lesz PC-n és Nintendo Switchen.

Nem is olyan rég írtunk róla, hogy VR-os kitérőt tesz a híres duó, Sam és Max. A sorozat rajongóinak azonban nem kell majd ennyivel beérniük, hiszen most érkezett a bejelentés, hogy készül a Sam & Max: Save the World Remastered PC-re és Nintendo Switchre.


Ráadásul már nem is kell sokat várnunk a Skunkape Games berkein belül készülő újrakeverésre, ugyanis december 2-án már elérhető lesz a kalandjáték. Akiknek megvan PC-n az eredeti játék, akár a Steamen, akár a GOG-on, azoknak december 3-ig lesz lehetőségük 10 dollárért frissíteniük az új verzióra. Azután - akárcsak a többieknek az első naptól kezdve - 20 dollárért tudják majd megvásárolni a Sam & Max: Save the World Remasteredöt.

Apróság, de mégis örömteli látni, hogy a játék adatlapja szerint már a megjelenés napjától kezdve lesz a játékban magyar felirat, így az idegen nyelven kevésbé beszélők is élvezhetik az erősen párbeszédekre épülő kalandot.

1.
1.
Venefycus
Épp most fejezem be az utolsó fejezetét! Ráadásul kétszer is megvan - lemezen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...