Sam & Max: Save the World Remastered PC, SW

PC-re és Switchre is remasterelve tért vissza a Telltale-féle sorozat első évada.
1664172000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!
1662012000

PlayStationre is befutnak a remasterelt Sam & Max-játékok

A nyakkendős kopó és az eszelős nyúl nemrég két remek remaster-csomagban tértek vissza, a PlayStation-tábor azonban kimaradt a nyomozósdiból... egészen mostanáig.
1628683200

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.
1608757380

Sam & Max: Save the World Remastered teszt

Te jó szagú banánöltönyös Prométeusz az Apollo-11-es ablakából integetve! Sam és Max újra megmenti a világot, méghozzá kicsinosított formában, hála a volt Telltale-alkalmazottakból összeállt Skunkape Games stúdiónak. Erre nem számítottunk!
1606719600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.
1605009600

Megújult külsővel tér vissza Sam és Max

Nagyon úgy néz ki, hogy reneszánszukat élik a Sam & Max-játékok, hiszen a VR-os kitérő után bejelentették, hogy készül a Sam & Max: Save the World Remastered, ami már idén decemberben elérhető lesz PC-n és Nintendo Switchen.