Japánban befejezik az eredeti PS4 szervizelését

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 10.
  • Gyászhír
Link másolása
A PlayStation 5 érkezésével új korszak kezdődik, a Sony japán részlege már bejelentette, hogy az év végével befejezik az eredeti és az azt követő PS4-modell szervizelését. Azt még nem tudni, hogy ezt globálisan mikor lépik majd meg.

A Sony japán csapata a Twitteren jelentette be, december 25-én befejezik a CUH-1000/CUH-1100 sorozatszámú PS4-modellek szervizelését, aki tehát érintett, és a cégen keresztül javíttatná meg a konzolját, annak a megadott határidőig jeleznie kell ezt felé. (A Sony ezt követően 2021. január 8-ig fogadja a gépeket.)

A PS4 eredetileg a CUH-1000-es típussal debütált, nálunk 2013 végén, Japánban pedig 2014 februárjában. Ezt követte a javított Wi-Fi-adapterrel szerelt CUH-1100-as 2014 őszén, a "dagi" sorozatot pedig a valamivel könnyebb és kevesebbet fogyasztó CUH-1200-as zárta, amely 2015 nyarán tűnt fel először a boltokban. A jelek szerint ez utóbbit még szervizeli a Sony, ahogy a későbbiekben érkező Slim és Pro modelleket sem érinti a bejelentés.

Arról még nem esett szó, hogy mi vár ezekre a modellekre a világ többi részén.

8.
8.
delphijos
Az azért senkit ne zavarjon hogy az első 2 gen. szervizelését szüntetik be. Nem a ps4 szervizelését teljesen. És Japánban, lehet azokból már szinte sehol nincs....
2.
2.
Nothing
Elég korainak érzem...persze Japánban minden sokkal gyorsabban változik. Nincs idejük ma egy tegnapi dolgot dédelgetni, miközben holnap jön 10 újdonság.
1.
1.
Goromi
Vicces dolog tekintve hogy PS5 se jut a polcokra jó ideig még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...