Begurult a Snowrunner második szezonja

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 16.
  • Letöltés
Link másolása
A mai nappal élesedik a Saber Interactive szimulátorának, a Snowrunnernek a legújabb szezonja, amely a Season 2: Explore & Expand nevet kapta, és rengeteg újdonsággal bővíti majd az alapjátékot.

Bármennyire is a rétegjátékok sorát erősíti a Snowrunner, a Saber Interactive szimulátorát korántsem lehetne népszerűtlennek nevezni. Ennek fényében pedig biztosan sok rajongó fogadja majd örömmel, hogy a mai naptól elérhetővé vált a játék második szezonja, a Season 2: Explore & Expand.

A legújabb DLC-ben többek között két új pálya várja a sofőröket, amelyek Kanada legnyugatibb részére repítik őket - itt amilyen lenyűgöző a vadon, pontosan ugyanannyira veszélyes is. Emellett még három vadonatúj járművel is bővül a kínálat, illetve az eddigi benzinfalóinkat is számos új extrával pimpelhetjük majd a kiegészítőre benevezve.

A Season 2: Explore & Expand ingyenesen elérhető a szezonbérlet tulajdonosainak, de természetesen külön is megvásárolható.

5.
5.
Aborg
#4: A SR is eleg pofas jatek, de amiota csinaltam egy MR/SR osszehasonlitast, rajottem hogy az en esetem a MR. Abban sokkal inkabb benne vannak azok a dolgok amik engem lenyugoznek.
https://youtu.be/PDggQN8_3bU
4.
4.
shatterhand
Még csak a Mudrunner van meg, de azzal se végeztem. Fél évente előveszem, elmegyek az erdőbe fát pakolni és baromira elég az is. Ezt meg szezon nélkül is bőven bőven elég lesz.
3.
3.
Kiváncsi vagyok, hogy fogadják a rajongók. Ennél szerintem tök elmegy, ha ilyen-olyan plusz dolgok mennek bele, aki éjjel-nappal ezt tolja (vannak páran), azok ezt nem fogják rossz néven venni.
1.
1.
Darksiders84
Jé már ebben szezonoznak ?
Oldman biztos örülsz neki ha még nyomod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...