Fallout 76 - hamarabb élesedett a Steel Dawn

  • Írta: gorien
  • 2020. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
Egy kellemetlen és egy kellemes meglepetés érte a Fallout 76 játékosait. Egy túl korán élesedő patchnek hála többeknek elérhetetlenné vált a játék, a Bethesda azonban azzal orvosolta a helyzetet, hogy idő előtt kiadta a Steel Dawn DLC-t.

Tegnap este a Fallout 76 Xbox One-os és PC-s felhasználói azt tapasztalták, hogy a játék letöltött egy jókora frissítést, aztán pedig nem engedte belépni a játékosokat.

Ennek az az oka, hogy az új DLC-t, a Steel Dawnt telepítette a program, mivel azonban az csak egy héttel későbbi élesedésre volt beállítva, kitiltotta a játékosokat. A Bethesda nemes egyszerűséggel vágta át a gordiuszi csomót: ahelyett, hogy valahogy visszahívta volna a patchet, egyszerűen élesítette magát a kiegészítőt.

A Fallout 76 legújabb ingyenes bővítménye, amely elhozza Appalachiába a Brotherhood of Steel bádogkatonáit, eredetileg december 1-i megjelenési dátummal futott, viszont így már PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is nekivághatunk a legújabb appalachiai kalandoknak.

A frissítések teljes listáját találjátok; a készítők többek közt az éhség-szomjúság rendszert is átdolgozták.

2.
2.
Ooorky
#1: Bölcset szólt mesterem!
1.
1.
PiszkosFred
Na persze, ahogy azt Móricka elképzeli :)

Van abban valami báj, amikor a Bethesda pókerarccal ezt a "véletlen" hibát bejelenti, miközben mindenki tudja, hogy mindez ordas nagy kamu. "Véletlenül frissített", na persze! :)

Simán el akarták kerülni a december 10-ei eredeti megjelenést, amióta a lengyelek átrakták oda a CP2077-es megjelenést. Mindenki menekül - jogosan - a CP elől/mellől. Van aki csúsztatja a megjelenést és van, aki inkább "véletlenül" előrehozza két héttel a premiert, mert a Steel Dawn tartalmi frissítése bőven végigjátszható ennyi idő alatt, a többi már úgyis csak a szokásos daily challenge grind.

Jelen esetben a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...