Rainbow Six: Siege - hamarosan next-genesedik

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 25.
  • Letöltés
Nem kell már sokat várnunk a Rainbow Six: Siege következő generációs konzolokra érkező frissítésére, december 1-jén már 120 fps mellett robbanthatjuk rá a falakat az ellenfeleinkre a Ubisoft multis lövöldéjében.

Az ígéretekhez hűen nem feledkezik meg a Ubisoft a Rainbow Six: Siege-ről a következő generációs konzolok megjelenése után sem, mivel már december 1-jén letölthetővé teszik az FPS next-gen frissítését, aminek hála dinamikus 4K-s felbontással és 120 fps-sel mehet az akció PS5-ön és Xbox Series X/S-en is. A Sony konzolján természetesen a DualSense képességeit is kihasználja majd a játék.

Ezek mellett a tartalombővítéssel sem lassítanak a Ubisoftnál, hiszen szintén decemberben élesedik a legújabb szezon, az Operation Neon Dawn is:

Az új operátor bemutatkozásával párhuzamosan talán a legizgalmasabb újdonság, hogy a készítők ezúttal nem csak a Skyscraper pályát, de a szétmémelt Tachankát is átdolgozták, akiből így egy jóval mozgékonyabb, piromániás operátor született :


9.
JohnSpartan
#8: * "mint szűrke"

Kedves moderàtorok! Hol a francban van már a szerkesztés? :)
6.
JohnSpartan
#5: "Azzal egyetértek, hogy a még több és még több új operátorral elvitték a játék realisztikus hangulatát egy másik irányba"

Nah pont ez az ami nekem nem tetszett és kaszàltam a kedvenc multi jàtékomat! A másik meg hogy a sok új karakterrel totálisan hazavágták a régi jól működőket amik direkt úgy lettek kitalálva hogy nem ütik egymást csapaton belül. Most meg rengeteg olyan régi karakter van amit màr nem éri meg hasznàlni mivel van jobb nálla és ugyan az az alap képessége részben. Az meg hogy attól függ a csapatjáték hogy milyen karakterek vannak szerintem nem kicsit hülyeség... vagy összedolgozol a csapattal vagy nem. Szemèlyes vélemény de mástól is hallottam már ugyan ezeket akik ugyan olyan első napos játékosok voltak mint én.
5.
Zuzmo
#4: Azzal egyetértek, hogy a még több és még több új operátorral elvitték a játék realisztikus hangulatát egy másik irányba, viszont ezzel sikerült egy olyan multi lövöldét csinálniuk ahol számít a csapatmunka, nem csupán a gunplay dominál, és kellően változatos köszönhetően a sok operátornak és azok különböző eszközeinek.
A Patriots-ot mint sztoris részt elkaszálták 2014-ben három év fejlesztés után. Helyette lett a Siege, ami sikeres. Elindult a Division, folytatták a Ghost Recon franchise-t is. Rainbowból jön a Quarantine, ami nekem eddig sokkal furább, és jobban félreviszi a nevet mint azt a Siege tette. Talán Splinter Cell is készül még.
Viszont realisztikus single lövöldét kb. kidobott pénz lenne fejleszteni, olyat mint a kezdeti rainbowk voltak, nagy lenne a fejlesztési költség, viszont alig fogyna belőle, maximum valami CoD/Battlefield single konkurencia készülhetne, annak van némi realitása.
4.
JohnSpartan
#3: "inkább màr valami újban gondolkodnának és nem foltozgatnák ezt a szutykot"

Látsz ebbe a mondatba 2-est vagy 3-ast? Én nem nagyon... lehetne egy ütős co-op story centrikus kommandós jàtèkban kéne gondolkodni mint a régi R6-ok voltak ahol pl. a karakteredet testre szabhatod és különféle szituációkat kéne megoldanotok. Jah.... hova gondolok... hol érné meg ez nekik??? Inkàbb csontig lerágják ezt az elején még jó multinak számító játékot ahol minden karakter használható volt mert ki volt gondólva az egész és nem voltak benne olyan karakterek amik màr szuperhősnek számítanak az elbaszott kütyüikkel.
3.
Zuzmo
#2: Ha mögé lenne írva egy kettes vagy hármas jobban éreznéd magadat?
2.
JohnSpartan
Nem tudom mi a frászt spórolgatnak még ezen a játékon... inkább màr valami újban gondolkodnának és nem foltozgatnák ezt a szutykot. Valami eszméletlen nevetséges kezd lenni ez a francia fos brigád! De a játékosok is mert nem intenek be nekik hanem bepucsitva várják ezeket a gagyinak sem nevezhető tartalmakat és lenyelik évek óta. Ez a next genesités meg a legalja akár ingyen van akár nem..... ha már next gen akkor felhozatal is legyen ne 6 éves játékokkal próbáljanak meggyőzni hogy next genre kéne váltanom.
1.
Oistrakh01
Valaki esetleg rainbow six-et toltott le gamepassbol?
Csak azert mert 2 év operátorainak benne kellene hogy legyenek de nem választhatók, pedig a deluxe edition van letöltve nem értem mi lehet a probléma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...