Íme, a teljes Remnant: From the Ashes-kollekció

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 25.
  • Videó
Link másolása
Friss előzetest kapott a Remnant: From the Ashes - Complete Edition, amely a soulslike akciójáték eddigi legteljesebb kiadása. A gameplay felvételek mellett a játékot ért dicséretek is helyet kaptak a trailerben.

Még augusztus végén jelent meg a Remnant: From the Ashes - Complete Edition, amelyben az alapjáték mellett mind a két DLC - a Swamps of Corsus és a Subject 2923 is - helyet kapott. Igaz, egy kicsit megkésve, de most megérkezett a kollekciót ért kritikákról összeállított előzetes is:

A Remnant: From the Ashes - Complete Edition elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, illetve visszafelé kompatibilitással játszható PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is.

6.
6.
#5: A Souls rajongóknak minden hasonló játék csak zsenge utánzat, pedig a fő mű maga volt a 20 fps ocsmány grafikás igénytelen foshalmaz, amiben még a kiadója sem hitt. Ugyan az a jelenség, mint mindig, amikor elvakult rajongók vannak. Anno a Titan Quest is sokkal jobb cucc volt, mint a Diablo 2, de a dió elitizmus miatt ott is sok vérprofi balek megszabadította magát egy pár jó játékélménytől ... GTA dettó.
5.
5.
Fata Morgana
#3: A souls gamek ismérve az hogy nincs nehézségi fokozat, mindenki ugyan olyan esélyei vannak mint a másik embernek.
A Remnant-ben nincsenek fejleszthető skill-jei a karakterednek, nincs többféle move-szettje a vágó, szúró ütőfegyvereknek ...stb.
Ahogy írod be sem jöttek a valódi souls játékok gondolom végig sem játszottad őket, mert különben nem mondanád a "Remnant"-ra hogy souls game.
A másik óriási különbség hogy nem From Softwear játék.
A Lord of the Fallen egy gyenge DS kopipaste volt hozzá szerencsém, The Surge amire céloztál szintén csak zsenge utánzat.
4.
4.
shatterhand
Pont ennyire souls a masik budget játék. Nem ugrik be a neve, az a robotos, 2 része is van.
3.
3.
shatterhand
#2: Mert? Mibe más ami miatt nem soulslike?
2.
2.
Fata Morgana
#1: Szerintem ez messze nem "souls" játék én kb.2 hónapja vettem meg jó game de szerintem nem a souls kategória.
1.
1.
shatterhand
Az egyetlen souls játék ami megfogott és tetszett is. Se a demon,dark souls, se a bloodborne, sekiro nem jött be. Nioh úgy ahogy. De ennek a vilaga baromira tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...