A Godzilla vs. Kong is hibrid módon debütálhat

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Godzilla vs. Kong is a Wonder Woman 1984 sorsára juthat, vagyis a film egyszerre debütálhat majd a mozikban és az HBO Maxon. Korábban állítólag a Netflix is bejelentkezett a streaming jogokért.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a jelen állás szerint 2021. május 21-re ígért Godzilla vs. Kong is a Wonder Woman 1984 sorsára juthat, vagyis a film egyszerre mutatkozhat be a mozikban és az HBO Max kínálatában. A dolog még a magazin szerint sincs lefixálva, a készítők pedig nem is erősítették meg azt.

Érdekesség, hogy a lap úgy tudja, a Godzilla vs. Kong streaming jogaiért a Netflix is bejelentkezett, amely 200 millió dollárt ajánlott a filmet jegyző Legendarynek. A dolgot azonban a Warner megfúrta: mivel a mozi költségeit 25 százalékban ő állja, ráadásul a terjesztés is az ő reszortja, így érthető, hogy nem engedte át a riválisának az anyagot, miközben épp azon van, hogy felpörgesse az HBO Maxot.

A Godzilla vs. Kong egyébként a 2014-es Godzilla, a 2017-es Kong: Skull Island és a 2019-es Godzilla: King of the Monsters folytatása lesz, és a címének megfelelően egymásnak ereszti majd a két legendás szörnyet. Az eddigi filmek összesen 1,5 milliárd jegyárbevételt termeltek a készítőknek.

4.
4.
JohnSpartan
A 2 ritka szar lett, a kong meg híg fos. Hagy ne mondjam mi lesz ebből...
3.
3.
#2: szzőrnyűű egy film lehetett..nem tetszett a csim bamm piff puff oáá hörrr rorr puff kabooom?:)))
2.
2.
Gykrizsi
#1: A második rész olyan retek volt, kár volt bárhol nézni. Mondom úgy, hogy én az első résszel még elvoltam, a Kong tetszett, vártam a folytatást. De egy ilyen ostoba, béna filmet, minden színész egy katasztrófa benne (pedig nem azok alapvetően), és még a látvány is szar volt, úgy agyon volt nyomva a sok színes szűrővel. Mert valaki szerint klassz lenne, ha az egyik szőrnynél minden vörös, másiknál minden kék. K**** nagy ötlet volt.
1.
1.
Nate Hope
Egy ilyen volumenű filmet mindenképpen moziban kell látni. Otthon, a négy fal között tévén már nem az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...