Hivatalos: Mads Mikkelsen az új Gellert Grindelwald

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint Mads Mikkelsen váltja majd Johnny Deppet a Legendás állatok-sorozat harmadik felvonásában.

A hónap elején írtunk róla, hogy magánéleti botrányai miatt a Warner Bros. lényegében elküldte Johnny Deppet, aki Gellert Grindelwaldot alakította a Legendás állatok-sorozatban. Habár a harmadik rész forgatása nagyban zajlik, sőt egy jelenetet fel is vettek vele, ennek ellenére is elbúcsúztak a színésztől - Depp a munkájáért egy nyolc számjegyű összeget vehetett fel, természetesen dollárban.

Nem sokkal később már felröppentek olyan pletykák, hogy a színészt Mads Mikkelsen (Hannibal, Doctor Strange, Death Stranding) válthatja majd, és bár akkor még csak a tárgyalásokról szóltak a hírek, a minap a Warner hivatalosan is megerősítette, hogy Mikkelsennel folytatják a munkálatokat. A Legendás állatok harmadik felvonása 2022 nyarán lesz esedékes.

13.
13.
Nate Hope
#12: Most a hollywoodi karrierjéről van szó, a dán filmjei szinte egytől egyig zseniálisak.
12.
12.
Mortis
#11: Nèzzètek meg a dán filmjeit a 2000es èvek elejèről. Amerikában csak 40es èvei vègèn futott be, de azelőtt is voltak nagyon jó szerepei. Zöld hentesek, Pusher, Àdám almái
11.
11.
Nate Hope
#9: Persze, mindegyik jó szerep, csak nem mindegy, csak Hollywoodban kicsit be lett skatulyázva ebbe az ügyeletes rosszfiú szerepkörbe, mintha mást nem tudna eljátszani. Pl. ott van az általad is említett Jagten, amiben maximálisan ki tudott teljesedni.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
#7: A Hannibal elég jó volt, ahogy a Casino Royale is, a Jagten bár nem Hollywood de egy kurva jó film,a Rouge 1 se volt rossz, Doctor Strange is jó volt csak ne lett volna annyira Vasembermásolat, van az úrnak rendesen szerep csak kicsit keresgélni kell.
7.
7.
Nate Hope
#4: Nem értem, hogy Hollywood miért nem tud neki valami igazán jó szerepet adni. Megérdemelné.
5.
5.
kirk
Nem bánom. Még meg is nézném már a filmet csak emiatt.
4.
4.
hedzsooo
Nagyon jo szinesz, viszont szerintem kar h bevallalta ezt a szerepet viszont.
3.
3.
JohnSpartan
#2: Jó nagy barom aki alulértékeli ezt a színészt! Nállam a legjobb 5 férfi színész között simán ot van.
2.
2.
RangerFox
Korunk talán legalulértékeltebb férfi színésze.
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Tehetséges színész, nekem pedig az első kettő is tetszett, jöhet a következő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...