Filmes hírek csütörtök estére

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Az elmúlt napokban összegyűlt pár érdekesebb hír a filmek és sorozatok világából, ezeket szedtük most össze nektek egy nagy csokorba. Lesz itt minden: Marvel, Fantastic Beasts, Jurassic World és egy kis Halo is!

Fantastic Beasts 3

A Deadline értesülései szerint a Fantastic Beasts-sorozat felett bábáskodó rendező, David Yates Mads Mikkelsent szemelte ki Gellert Grindelwald szerepére, a színésszel már meg is kezdődtek a tárgyalások. A karakterhez azt követően kell új színészt keríteni, hogy az azt eredetileg megformáló Johnny Deppet lényegében elküldte a Warner a magánéletével kapcsolatos botrányok miatt.

Free Guy

A várakozásokkal ellentétben mégsem mutatkozik be idén a Free Guy, amelyben Ryan Reynolds egy öntudatra ébredt videojátékos NPC-t alakít. A legutóbbi elképzelések szerint a film december 11-én került volna mozikba, a Disney azonban kivette a naptárából az anyagot, és egyelőre nem is tűzött újabb dátumot mellé. Indoklás nincs, de sejthetjük, hogy miért döntött így...

Halo-sorozat

Az amerikai IGN számolt be róla, hogy a Showtime-féle Halo-sorozatban végül Jen Taylor alakítja majd Cortanát - a hölgy neve ismerős lehet, hiszen az összes főbb Halo-játékban ő szólaltatta meg a mesterséges intelligenciát. Az eredeti tervek alapján Natascha McElhone bújt volna Cortana és Dr. Catherine Halsey, az AI alkotójának "bőrébe" is, azonban a járvány miatt felborult a hölgy naptára, és már csak Halsey szerepét tudja vállalni.

Jurassic World: Dominion

Véget ért a Jurassic World: Dominion forgatása, ami rengeteget húzódott a koronavírus-járvány miatt. A munkálatokat többször is le kellett állítani, miközben a filmet gyártó Universal 8 millió dollárt költött arra, hogy egyébként zavartalanul, biztonságos körülmények között foroghassanak a kamerák - több mint 40 ezer COVID-tesztet csináltak a stábon, hogy csak egy példát emeljünk ki. Most a film utómunkálatai következnek, a film premierjére 2022. június 10-én számíthatunk.

Mortal Kombat-film

Az eredeti tervek szerint jövő márciusban debütált volna az új Mortal Kombat-film, és bár az adaptáció producere, Todd Garner szerint mindig is úgy álltak a munkálatokhoz, mintha ez lenne a céldátum, végül úgy döntöttek, hogy elhalasztják a premiert, és egészen addig nem is adják ki az alkotást, amíg a mozik újra ki nem nyitnak. Ez azt jelenti sajnos, hogy trailert sem fogunk kapni egyhamar.

The Umbrella Academy

A második évad végén látott cliffhanger miatt erősen bíztunk benne, hogy a Netflix berendeli a folytatást, és szerencsére nem kellett csalódnunk: a streamingszolgáltató bejelentette, hogy februárban veszi kezdetét a tíz részből álló harmadik szezon forgatása. Megjelenési dátumunk még nincs, de a főbb szereplők mind visszatérnek majd.

WandaVision

Mégsem kerül fel a Disney+ kínálatába a WandaVision az idén, így a 2020-as évet MCU-mentesen zárjuk. Noha nemrég még úgy volt, hogy a sorozat decemberben elrajtolhat, az imént érkezett bejelentés szerint csak január 15-én érkezik meg az első blikkre kifejezetten furcsának tűnő széria. Az első trailert itt tudjátok visszanézni.

2.
2.
leviske
A Disney döntését a WV kapcsán nem teljesen értem. Ennyire jól állnának a streaming bevételeik, hogy nincs szükség plusz tartalomra?
1.
1.
godach
Én azt hittem egyértelmű, hogy Cortana szerepére Lexa Doig a megfelelő jelölt :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...