Halo Infinite - a 343 cáfolja a battle royale-pletykákat

  • Írta: szlav
  • 2020. december 1.
  • Hír
Link másolása
A napokban számos érdekes pletyka röppent fel a Halo Infinite kapcsán, többek közt a régóta spekuláció tárgyát képező battle royale-módról és a Microsoft tízéves tervéről. A 343 Industries most végre megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Ha eddig még nem hallottunk volna elég spekulációt arról, hogy battle royale-módot kaphat a Halo Infinite, akkor a legutóbbi pletykák (via VG247) ismét olajat önthetnek a tűzre. A napokban az a szóbeszéd járta, hogy a 2021-re csúsztatott lövölde még a megjelenése évében próbát tehet a manapság népszerű játékmóddal, s habár erről sem a Microsoft, sem a 343 Industries részéről nem kaptunk megerősítést, ez a feltételezés nem most merült fel először.

Ennél is érdekesebb viszont az ezt kísérő pletyka, miszerint a 343 csapata négy fejezetben készítheti el a teljes Halo Infinite-et, mégpedig egy tíz évet átölelő intervallumban. Nyilvánvalóan elég bizarr az állítás, miszerint egészen 2031-ig folyamatos fejlesztés és frissítés alatt állhatna Master Chief következő kalandja, de ha észben tartjuk a Bungie és a Destiny esetét, akkor máris elképzelhetővé válik az ötlet.

Ezek voltak tehát az aktuális Halo-pletykák, de nem érdemes ezekbe beleélnünk magunkat, hiszen a játék közösségi igazgatója, Brian Jarrard Twitteren egyből elhessegette őket. Jarrard teljesen alaptalannak nevezte a legújabb szóbeszédeket, s egyben azt is bevallotta, hogy az ilyen eseteket könnyedén meg lehetne oldani, ha a stúdió nyíltabban kommunikálna a közösséggel. Ennek eleget téve a csapat hamarosan egy évzáró helyzetjelentéssel jelentkezik.

A Halo Infinite az új konzolgeneráció rajtját lekésve valamikor 2021-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Series S-re.

1.
1.
TDavid22
Csak annyit a destinyről hogy az egy mmofps játék, lootal, fejlődési rendszerrel, public eventekkel, kasztokkal stb... Míg a halo egy team deathmatch lövölde plusz egy kampány oszt annyi ezt ne húzzák már tiz évig! Meddig akarják még húzni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...